ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алисън: Ферари трябва да направят крачка напред

like0 unlike0
24 Oct 2013 Новини
131
0
Алисън: Ферари трябва да направят крачка напред

Новият технически директор на Ферари Джеймс Алисън обеща, че отбора ще продължи да работи и ще подобри темпото си в оставащите четири състезания.

Надеждите за титла на Фернандо Алонсо набързо изгаснаха след посредственото представяне на отбора в Корея и Япония. Джеймс Алисън, който се завръща във Ферари след 9-годишна пауза, призна че Ферари не са били на ниво в тези две надпревари.

"Състезанията в Корея и Япония бяха голямо разочарование за нас. Винаги е неприятно когато не можеш да спечелиш, но представянето ни на двете писти беше доста под очакванията ни."

"Отборът работеше добре на пистата, пилотите ни също бяха на ниво. Състезателните стратегии бяха добри и не допуснахме много грешки. Но темпото на болида не беше достатъчно и това се отрази на резултатите, над това трябва да работим през оставащото време до края на сезона."

Ферари ще имат своя шанс да покажат прогрес в предстоящото Гран При на Индия в неделя. Според Алисън пистата в Делхи е особенно предизвикателна и ще проличи дали Ферари са направили стъпка в правилната посока по отношение на болида.

"Пистата "Буд" е много интересна и предлага всички видове предизвикателства както за болида, така и за пилота. Има както бързи, така и бавни завои, има дълги прави и ще е интересно как пилотите ни ще се представят в неделя."

"За да се представим добре в Индия трябва да подобрим нужните качества на болида, качества които са нужни на всяка една писта: стабилност при спиране, добър баланс в бързите и бавните завои, достатъчно сцепление и висока скорост на правите. Това са основните качества, от които се нуждае всеки един болид на всяка една писта. Пистата в Индия с различните си типове завои предлага голямо предизикателство, доста прилича на "Сузука" в това отношение."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: