ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ALEXA, започни да зареждаш моята електрическа SKODA

like0 unlike0
Auto-Press 01 Aug 2020 Новини
98
0
ALEXA, започни да зареждаш моята електрическа SKODA

SKODA Auto съобщи, че приложението за мобилни телефони на марката- SKODA Connect, вече дава възможност на собствениците на 100% електрическото Citigo iV и зареждаемият хибрид Superb iV да стартират или преустановят процеса по зареждането на батерията на автомобилите с директна команда към виртуалния асистент Alexa на Amazon. От компанията споделят също така, че същата функционалност ще бъде добавена в приложението през есента и за онези от клиентите, които предпочитат виртуалният асистен на Google.

Освен да стартират/преустановят процеса по зареждането на своята електрифицирана кола, собствениците на Citigo iV и Superb iV ще могат да получават данни в реално време за процеса по зареждането, актуалния заряд на батерията, да пуснат климатичната инсталация, да се запознаят с общото техническо състояние на превозното средство и други, от комфорта на своя дом или онази точна на планетата, където се намират в момента.

След обновяването на SKODA Connect през август, от SKODA обещават, че същите функционалности- старт/стоп на процес зареждане, проверка на статуса на зареждането, проверка на ниво заряд, оставащо време до пълен заряд, старт/стоп на климатичната система, проверка на температурата, проверка на последна паркинг локация, проверка на маслото и сервизното обслужване, ще станат достояние на потребителите, които предпочитат услугите на виртуалния асистент на Google.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: