ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2019 Новини
94
0

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

185 конски сили за Ford Transit Custom Sport
/add_images/news/032019/s_1552478402_480.jpg
  1. 185 конски сили за Ford Transit Custom Sport

Ford обяви, че към средата на тази година ще лансира на пазара нова версия на Transit Custom Sport, която ще бъде оборудвана с подобрена версия на двулитровия EcoBlue дизелов двигател. С максимална мощност от 185 конски сили, това ще бъде и най-мощната версия на вана представяна някога.

От Ford анонсират също така, че освен на увеличението от 9% в максималната мощност и максимален въртящ момент от 415 конски сили, бъдещите собственици на новата дизелова версия на Transit Custom Sport ще могат да разчитат и на допълнителни системи за свързаност, факт благодарение на интегрирането на бордовата система FordPass Connect.

Клиентите могат да избират между шестстепенна ръчна или също така шестстепенна SelectShift автоматична предавателна кутия, а в стандартното оборудване на колата са включени допълнителни странични престилки, вежди на калниците, избор между 17- и 18-цолови алуминиеви джанти, тематични интериорни апликации, специфичните надлъжни бели ленти и други. В екипировката на колата могат да бъдат открити и редица системи за повишаване на безопасността, в това число активен паркинг асистент, адаптивен круз контрол, интелигентен ограничител на скоростта, система за следване на пътното платно и други.

През изминалата година, Ford отчита ръст в търсенето на Transit Custom Sport от 58% до ниво от 4402 единици, при компактния Transit Courier Sport таков от 52% до 1044, а общата реализация на лекотоварното подразделение на марката отчита рекордно високо за последните 25 години ниво от 380 900 единици на основните за компанията 20 европейски пазара.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: