ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

110 години: Алфа Ромео празнува рожден ден - видео

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2020 Новини
108
0
110 години: Алфа Ромео празнува рожден ден - видео

През 2020 г. за Alfa Romeo има много причини за празненства и тържества: Италианската марка автомобили празнува 110-ия си рожден ден през юни - и планира за това вълнуваща юбилейна програма.

Тържествата се провеждат не само на 24 юни, но и през цялата година. Празничните дейности са визуално придружени от специално проектирано лого, върху което в допълнение към числото 110 можете да видите и най-забележителния и добре познат елемент от традиционния герб на Alfa - главата на бишона, т.е. змията с човек в устата.

В центъра на празненствата е музеят на фабриката в Аресе близо до Милано. Тук на 24 юни се събират членове на маркови клубове и фенове на Alfa Romeo и колекционери за да издухат символично 110-те свещи на тортата за рождения ден.

Планират се и много публикации с необичайна перспектива и извън автомобилния сектор. Предполага се, че те ще показват по-малко известните страни на традиционната марка.

„Куриозите и анекдотите илюстрират колко тясно Alfa Romeo е свързана с техническото, художественото и социалното развитие на Италия и по този начин представлява част от националното наследство на страната“, споделят от FCA.

Bienvenida /Добре дошъл/: Opel засилва дейностите си в Южна Америка ENYAQ: Първият електрически SUV на SKODA

Подобни

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2

Очевиден е прякорът "Мистър Втори" на Toyota MR2. Японският двуместен спортен автомобил със средно разположен двигател...

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen обяви, че още преди пазарното лансиране на изцяло новия и 100% електрически модел ID.3 през лятото на тази година,...

Налягането в гумите - златната среда e идеалното решение

Налягането в гумите - златната среда e идеалното решение

Подходите към въпроса са диаметрално различни - някои искат да спестят гориво с по-високо налягане в гумите, други искат да...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: