ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

1.25 млрд лири за автомобилни ремонти в резултат на лошите пътища във Великобритания

like0 unlike0
Auto-Press 26 Mar 2020 Новини
86
0
1.25 млрд лири за автомобилни ремонти в резултат на лошите пътища във Великобритания

Традиционното проучване на английската компания Kwik Fit сочи, че през изминалата година собствениците на автомобили във Великобритания са дали 1.25 млрд лири за ремонти на своите коли, които са били наложителни след пътни инциденти, свързани с лошите пътни условия.

От Kwik Fit- най-голямата английска мрежа сервизни центрове, споделят, че подобни ремонти през 2019 година се е наложило да направят повече от 10.8 милиона водачи, а общата калкулация на разходите за изминалите три години е на ниво от 3.4 млрд английски лири.

Според резултатите на Kwik Fit, средната сметка, която са плашали собствениците за отремонтирането на проблемите по техните автомобили през изминалата година, е била 115 лири, като най-масовите ремонти са били свързани с гуми, окачване и джанти. Според компанията обаче, общата калкулация за 2019 година е по-голяма, поради факта, че 13% от шофьорите (около 1.4 милиона човека) все още не са сервизирали своите автомобили.

Данните от проучването на Kwik Fit сочат, че 26% от водачите попадат на средно по 30 дупки на пътя на месец, а на 32% от тях се налага след това посетят сервиз с най-честа диагноза "повредена гума".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: