ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Honda CRZ (2010+) 1.5 GT - цена

 • Марка:
 • Модел:
 • Година:
 • Модификация:
 • Оборудване:
 • Рейтинг:
 • Honda

  Разгледайте и другите марки от каталога

 • CRZ

  Разгледайте останалите модели от тази марка

 • 2010+

  Изберете година на произвотство на модела

 • Моля изберете

  Изберете модификация за съответния модел

 • 1.5 GT

  Изберете оборудране за съответния модел и модификация

 • Рейтинг на ревюто Рейтинг на ревюто

  Оценете този автомобил.

Спортното хибридно купе Honda CR-Z е уникален нов хибриден автомобил, съчетаващ в себе си екологичност, нисък разход на гориво и спортен дух.

Това вълнуващо купе ще промени сегашните представи за хибрид със своята визия, изключителен 1.5-литров двигател и спортното си поведение на пътя. С него хибридите, които „Хонда” предлага в Европа, стават 3.

Изцяло ново спортно аеродинамично купе, късо междуосие, изключителна стабилност уникална система с 3 режима на шофиране 1.5-литров i-VTEC двигател в съчетание с Honda IMA хибридна система. CO2 емисии 117 g/km (Евро 5) и 5.0 l/100km комбиниран разход на гориво. За първи път в света 6-степенна механична трансмисия е съчетана с хибриден двигател. Изключително удобен кокпит с 3D инструментален панел

Външният дизайн на CR-Z е формиран върху концепцията на клиновидното купе с ниско разположен преден капак и широка стойка, които му придават агресивна и атлетична визия. Характерните за дизайна на Honda особености, като разделеното на две нива задно стъкло и аеродинамичната линия на покрива, са перфектно съчетани с останалите контури на екстериора. „Строгата” радиаторна решетка също се явява ключов елемент от лицето на автомобила.

Общата мощност на бензиновия двигател заедно със системата IMA е 124 к.с. с въртящ момент 174 Nm. Пиковият въртящ момент се достига едва при 1500 об/мин. – ниво, при което само турбодвигателите достигат своя максимум. Електромоторът отдава 78 Nm въртящ момент при ниски и средни обороти, което дава еластичност, съпоставима с тази на турбокомпресорните двигатели. Дори при директно сравняване на въртящия момент със Civic, CR-Z отделя 35 g/km CO2 по-малко емисии от своя братовчед. Останалите вредни емисии също са сведени до минимум.

За да улесни избора на водача при всекидневното му шофиране, CR-Z е оборудван със система за 3 режима на поведение (3-Mode Drive System). Така той може да се наслаждава на спортните качества на CR-Z, да постигне максимална икономия на гориво или пък да избере баланса между тях. Когато е извън града и желае да се наслади на шофирането, водачът може да избере режим SPORT. В натоварения градски трафик всеки би предпочел да шофира по-пестеливо за сметка на динамиката. Решението в тази ситуация е режимът ECON.

Във всички други случаи CR-Z може да бъде управляван в режим NORM, който е един перфектен баланс между динамика и нисък разход на гориво, и е подходящ за повечето пътни условия. Светлината около скоростомера също подсказва на водача за начина на неговото шофиране. В режим NORM осветлението е синьо, в ECON се променя от синьо до зелено. Яркозеленото означава най-икономичен режим.

Червеният цвят около скоростомера означава, че е избран режим SPORT. Във всички нива на оборудване на CR-Z се предлагат като стандарт предни и странични въздушни възглавници и възглавници тип завеса за предните и задните места. Стандартни са и активните подглавници, системата за стабилност (VSA), системата за потегляне под наклон (Hill Start Assist), автоматичният климатик, радио CD с 6 говорителя, USB и iPod® входове към аудиосистемата. Както всички нови модели на Honda, шасито на CR-Z е разработено на базата на Advanced Compatibility EngineeringTM (ACETM).

Стилният интериор е проектиран като 2 +2 места. При необходимост задните облегалки могат да се сгънат с едно движение.

Двигатели:

 • Hybrid

История на модела:

Няма

Оборудване

Трети централен стоп
Автоматично включващи се плоски многостепенни предни чистачки с вграден сензор за дъжд
Автоматично включващи се фарове с вграден сензор за светлина
Панорамен стъклен покрив
Брони в цвета на купето
Допълнителни прагове
Цена: 0 лв.
Допълнителни фарове за мъгла
Заден габарит за мъгла
Огледала в цвета на купето
Странични огледала с вградени мигачи
Двойнооптични ксенонови фарове, автоматично регулируеми по височина
Атермично предно стъкло с градация
Устройство за миене на фарове
Прагове в цвета на купето
Цвят металик или перлен
Цена: 840 лв.
Електрически задвижвани и отопляеми асферични странични огледала
Електрически сгъваеми странични огледала
Електрически задвижвани предни стъкла с дублирано управление от шофьорското място
Звуков сигнал за забравени светлини
Отопляемо задно стъкло
Тонирани стъкла
Вградена антена с усилвател на покрива