ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Авто ревю на Peugeot 406 Sedan 1995

like1 unlike0
3981
0
Peugeot 406
Автор: Boris Prodanov
Дата: 27 Sep 2013
Марка: Peugeot
Модел: 406
Година: 1998 г.
Пробег 177000 км.
Рейтинг
7.5
Рейтинг на ревюто Рейтинг на ревюто
Виж оценка
7.5101
Дизайн
Сигурност на пътя
Усещане за простор
Интериор
Екстри
Комфорт при шофиране
Разход на гориво
Цена/Качество
Плюсове:Минуси:
Няма посочени Няма посочени

Едно Peugeot 406, 1,9 TDI от 1998 г. е съвсем приемлива кола за всеки ден и дори за комбинацията градски трафик + каране към „родните места”. Автомобилът е изключително стабилен, икономичен и евтин (независимо от многото си годинки) за поддръжка. Основните малки проблеми обикновено не струват над 150 лв за поправка и това обикновено е сума, която се харчи за година. Седалките са мекички, някои го обявяват за недостатък, но пък за дълъг път си е направо супер. Смяната на масло също не е твърде ангажиращо – сериозно „под стотях”.

Мнозина казват, че Peugeot 406 има неповторима елегантност, независимо от годината си на производство. Тази визия в съчетание с тоталната функционалност създава ореол на слава на колата в сравнение с други марки от същия клас.

За изминати над 177 000 возилото „държи” фронта и на преклонна възраст. Естествено, налагат се ремонти, но дори за нашите „специални” пътища окачването на Peugeot 406 се справя изненадващо добре. Разходът на гориво, който също е далеч немаловажен, също е поносим. Добре е да го следите, защото евентуалният завишен „апетит” на колата подсказва някакъв проблем.

Случват се и форсмажорни обстоятелства. Например да се скъса ремък или нещо друго, но дребно. „Цифроманията” при Peugeot 406 води само до лека уплаха. А колата си „държи” и подсказва, че понякога хубавите неща не винаги се купуват с много пари.

Авто ревю на Honda Jazz 2011 Авто ревю на Opel Omega 1994

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: