ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group, занимаващо се с напредничави разработки в областа на хибридите, електроколите и “умната мобилност на бъдещето”. Ръководството на новата компания не скрива амбициите си да стане поредният “убиец на Tesla”.

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на марката- CROSSTREK HYBRID, което ще бъде лансирано на местиня пазар преди края на тази година.

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на водородния електромобил NEXO са били пречистени повече от 900 (918.75 кг) килограма въздух.

За 69% пътуването се е улеснило от новите пътища
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Мнозинство от 69% смятат, че пътуването у нас се е улеснило чувствително от строителството на нова инфраструктура. Повечето шофьори вече са запознати с предстоящото въвеждане на електронна система за таксуване при използване на републиканската пътна мрежа. Предвижда се от 1 януари 2019 г. да се премине към електронна винетка за леките коли до 3,5 тона, а от август догодина – към тол за изминато разстояние на превозните средства над 3,5 тона. При въвеждането на нова система съществуват закономерни притеснения за възможно повишаване на цени, но българите като цяло по-скоро възприемат спокойно принципа на нововъдението, а именно: цените за леките автомобили да останат същите, а за тежкотоварните да се повишат.

GEFCO си партнира с Actility и Wakeo, за да създаде ново решение за проследяване на амбалажа за превоз на мотори
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Благодарение на партньорствата с Acility и Wakeo GEFCO предоставя иновативно, специализирано решение за рационализиране на процесите по управление на амбалажния поток в Европа, с което засилва водещата си позиция в автомобилната логистика.

Новият център за научноизследователска и развойна дейност на Nokian Tyres издига производството на ново ниво
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Има ръст в търсенето на премиум гумите за тежкотоварни машини и се обособява нуждата от по-големи гуми за още по-големи машини. За да посрещне тази нужда, през 2019 Nokian Heavy Tyres ще построи нов център за научноизследователска и развойна дейност в град Нокия, Финландия. Модерният център за развойна дейност ще ускори фазата за тестване на нови модели гуми, поддържайки първокласното качество, с което Nokian Tyres са известни от вече 120 години.

Автосалон Лос Анджелис 2018: VOLVO ще е там, но няма да покаже дори една кола
0 0
Auto-Press
21 Nov 2018

Днес стана ясно, че VOLVO предприема изключително нестандартен и любопитен подход по повод участието си на тазгодишното издание на автомобилното изложение в Лос Анджелис (Automobility LA), което ще се проведе в края на този месец.

Mercedes-AMG анонсира GT R PRO. Показва го в края на месеца
0 0
Auto-Press
20 Nov 2018

Днес спортното подразделение на Mercedes-Benz - Mercedes-AMG, обяви, че в края на месеца, по време на международното изложение в Лос Анджелис ще се състои световната премиера на лимитираната серия на суперспортния GT R PRO, както и публичната такава на GLE.

Новото екстремно MINI John Cooper Works GP идва през 2020 година
0 0
Auto-Press
20 Nov 2018

Днес американското подразделение на MINI поднесе изключително приятна изненада на феновете на марката, а и на всички почитатели на екстремните автомобили, като потвърди, че през 2020 година легендарната марка ще стартира серийното производство на ново MINI John Cooper Works GP.

Автономни камиони Volvo транспортират
 варовик по 5-километров маршрут с тунели в
 Норвегия
0 0
Auto-Press
20 Nov 2018

Volvo Trucks подписа споразумение с Brønnøy Kalk AS,
 Норвегия, за да осигури първото си автономно решение за
 транспорт на варовик от кариера до близко пристанище. Шест автономни камиона Volvo FH ще транспортират варовик по 5-километров маршрут
 с открити участъци и два тунела. Разтоварването също се извършва без никаква човешка
 намеса. Тестовете на това решение се извършват успешно през 2018 г., за да
 стане напълно оперативно до края на 2019 г.

Коментари