ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

КЛИЕНТИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО RENAULT ZOE ПОЛУЧАВАТ 20 ДНИ ГОДИШНО БОНУС АВТОМОБИЛ
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Източник: www.renault.bg

Омникар Ауто, оторизиран дилър за продажба на електрически автомобили Renault, ще предоставя бонус автомобил с двигател с вътрешно горене при покупката на 100% електрическото Renault Zoe. Автомобилът ще може да се използва в рамките на 20 дни годишно при необходимост от пътуване до места, които са извън пробега на Renault Zoe.

FORD инвестира 52 млн долара, за да отговори на повишеното търсене на Transit
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Ford обяви, че в резултат на повишеното търсене на семейството Transit, компанията, в лицето на венчър компанията й в Турция с Koç Holding, ще направи инвестиция от 52 милиона щатски долара.

Audi слага соларни панели на тавана
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Audi обяви, че съвместно с Alta Devices- субсидирана от китайския специалист в областта Hanergy, работи по проект за интегриране на соларни елементи в панорамните тавани на своите автомобили.

Mitsubishi с поръчка за 96 електрифицирани коли за грузинското правителство
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Mitsubishi Motors Corporation обяви, че компанията ще достави почти 100 електрифицирани коли на грузинското правителство, като се очаква автомобилите да бъдат налични за нуждите на страната през януари следващата година.

Ariel подготвя най-бързо ускоряващата се кола в света
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Според информация на AutoCar, английският производител на екслузивни спортни автомобили Ariel работи по създаването на уникален суперспортен автомобил, който се очаква да бъде най-бързо ускоряващата кола в света.

Автосалон Франкфурт 2017: Европейска премиера за Lexus NX
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Lexus обяви, че по време на участието си на международното изложение във Франкфурт в средата на следващия месец, ще представи за първи път в Европа два автомобила- кросовърът NX и обновената версия на хечбека CT.

Opel на 67-то Международно автомобилно изложение IAA във Франкфурт
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Време е за шоу - световните премиери на Opel на изложението IAA

• Grandland X - динамичният SUV модел с изобилие от вътрешно пространство

• Insignia GSi - специалната спортна машина за ценители

Lamborghini с телефон за 2450 долара (Видео)
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

На фона на предстоящите пазарни лансирания на флагмански и по подразбиране масови телефони, като iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 и Pixel 2 на Google, новото предложание Alpha One на Tonino Lamborghini изглежда, като истинско ексклузивно предложение.

Как си играе в пясъчника Кен Блок (Видео)
0 0
Auto-Press
23 Aug 2017

Автомобилният състезател Кен Блок, известен с емблематичната си поредица GYMKHANA, ни отвежда до изключително неблагоприятният за разходки, но отличен за офроуд изпълнения, парк Swing Arm City в Юта.

Новият Nissan Leaf обещава да възбуди сетивата (Видео)
0 0
Auto-Press
22 Aug 2017

Nissan продължава да подгрява за премиерата на изцяло новото поколение на първия в света масово достъпен електромобил LEAF, като с ново видео обещава, че автомобилът ще възбуди нашите сетива, ще ни даде истинска увереност на пътя и ще предложи технологии, които ще подобрят нашите възприятия, а интериорът ще бъде по-луксозен за още повече комфорт.

Коментари