ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Автосалон София 2017: HAVAL H6 с първа публична премиера извън Китай (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Тази вечер, по време на продължаващият до неделя Автосалон София 2017, се състоя премиерата на изцяло новия модел H6 на специализираната в SUV модели марка HAVAL, част от гиганта Great Wall.

Най-екстремната шосейна кола на McLAREN с дебют в началото на 2018
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Днес McLAREN обяви, че през първата четвърт на следващата година ще видим най-екстремната и спортна кола на компанията, която обаче в същото време ще има пълното право да се движи свободно по световните пътища.

Hyundai върви към поредна рекордна година в Европа
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Европейското подразделение на Hyundai обяви, че през първите девет месеца на годината, реализацията на марката се е подобрила с 3% в сравнение със същия период на 2016 и фирмата е на път да запише третата си поредна рекордна година в Европа.

С ATV и лазер срещу неканени и вражески дронове - видео
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Налице е ново средство, което не само се монтира лесно на ATV, но и сваля безпроблемно неканени дронове хвърчащи където не трябва. Доставчикът на военно оборудване Raytheon е монтирал мултиспектралната си насочваща система и портативен лазер върху Polaris MRZR ATV и резултатът е мпесе, което минава навсякъде и сваля с лекота дронове.

Автомобилите на Илон Мъск
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Босът на напредничавата автомобилна компания Tesla не се радва само на собствената си продукция. Известно е че в автомобилната му колекция са всичките първи серийни екземпляри на различните модели на компанията - Tesla Roadster, Tesla Model S и Model X, а отскоро и Tesla Model 3.

Mitsubishi с нов тригодишен стратегически план
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Днес Mitsubishi Motors анонсира нов тригодишен стратегически план Drive for Growth, целта на който е постигането на устойчив и печеливш растеж, увеличение от над 30% както в годишните продажби до ниво от 1.3 милиона единици и в приходите до 2.5 трилиона йени.

Как се прави малиново вино в поредицата Тънкостите в модерния занаят на Volkswagen Crafter
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Шеста серия от поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter представя първите производители на вино от био плодове в България - Трастена. Оля и Борис Георгиеви отглеждат малини, високо в Стара планина, вече близо 16 години, а към днешна дата имат над 95 декара собствени насаждения, които продължават да берат на ръка. Вярват, че добрия вкус, уважението към природата и качествената българска суровина са най-точните съставки зад всяка капка в техните бутилки.

Над 30 служители на бензиностанции ЕКО бягаха с благотворителна кауза в маратон София за четвърта поредна година
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Благотворителният капитал от 10 565 лв. беше дарен в подкрепа на деца в беда

Сред „благотворителните маратонци“ на ЕКО България бяха генералният директор на компанията Алексис Атанасопулос, търговският директор Стефанос Цорис и пилотът на „EKO Racing Team” Мартин Чой

Fiat 500 Abarth 595 от Vilner. По-италиански от оригинала
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

Източник: www.vilner.eu

„Италианците определено умеят да правят дизайн,“ казва Атанас Вилнер, човекът основал студио Vilner преди повече от 20 години. „Но често серийното производство налага някои ограничения и именно тук се намесваме ние. В случая стилистиката на Fiat 500 Abarth 595 е много добра основа за създаване на уникален дизайн, който да подчертае италианския произход на автомобила и с който доразвихме спортния характер на оригинала“.

Skoda отбелязва 70 години производство в Квасини
0 0
Auto-Press
18 Oct 2017

През тази година, SKODA AUTO отбелязва 70 години от стартирането на производствената си дейност във фирмения си комплекс в Квасини.

В момента, в комплекса работят около 8000 човека, които отговарят за ежедневното производство на около 1000 автомобила. В началото на тази година, в завода беше сглобен представител на Skoda с пореден номер 2 000 000, а в най-близко бъдеще и в резултат на непрекъснатите инвестиции и подобрения, капацитетът на съоръженията ще бъде допълнително увеличен до достигането на годишен показател от 300 000 единици.

Коментари