ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност
0 0
Auto-Press
29 Jun 2017

На международното изложение в Астана от 10 юни до 10 септември 2017 г. PEUGEOT демонстрира как Марката с над 200-годишна история гради устойчиво бъдеще за автомобилите и мобилността.

Opel Insignia Country Tourer и новата концепция за индивидуализиране Opel Exclusive вече могат да бъдат поръчвани
0 0
Auto-Press
29 Jun 2017

• Офроуд излъчване: Списъците за заявки на „приключенската“ версия на Insignia, която се предлага от 51 050 лева, вече са отворени

• За всякакви терени: Задвижване на четирите колела с torque vectoring и 25 мм по-висок просвет

Най-бързото Camaro на всички времена (Видео)
0 0
Auto-Press
29 Jun 2017

Chevrolet обяви, че по време на тестове на легендарната писта Нюрбургринг, представител на специалната суперспортна серия Camaro ZL1 1LE е постигнал ново най-добро време, превръщайки се в най-бързото Camaro на всички времена.

Какво прави един мъж блъснат зверски от двуетажен автобус? (Видео)
0 0
Auto-Press
29 Jun 2017

Преди да изгледате долното видео, трябва да ви предупредим, че макар и много плашещо, основните последици са по автобуса и жилищната сграда.

Та да се върнем на въпроса. Какво прави един мъж, след като в гръб го връхлети огромен двуетажен автобус? Влиза в най-близкия бар, разбира се.

Колите на VW ще си
0 0
Auto-Press
29 Jun 2017

Volkswagen обяви, че през 2019-та година компанията ще стартира производството на първите си автомобили, оборудвани с pWLAN технология, която ще позволи комуникация с останалите превозни средства, както и с инфрастуктурни установки.

Koleos: Новият стилен крузър на Renault (Видео)
0 0
Auto-Press
28 Jun 2017

Изцяло новото поколение на Renault Koleos се завръща в един от най-конкурентните сегменти на европейския автомобилен пазар и го прави по убедителен начин, предлагайки радващ окото екстериорен дизайн, ласкаещ окото със стилното си оформление интериор, богато оборудване и впечатляващ вътрешен простор. Сериозно достойнство на автомобила е и присъствието на интелигентна система за задвижване на четирите колела, която гарантира успешно атакуване на всички разумни, а и не толкова, офроуд инициативи.

Започна подготовката на Международния автомобилен салон София 2017
0 0
Auto-Press
28 Jun 2017

Гответе се за най-престижното автоизложение у нас, което ще отвори врати през октомври в Интер Експо Център в столицата

Започна подготовката на най-голямото автомобилно изложение у нас – Международният автомобилен салон София 2017. 23-то издание на престижния форум ще отвори врати от 13-ти до 22-ри октомври в Интер Експо център в столицата. Изложението е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA) и се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Стартираха продажбитие на Hyundai Kona
0 0
Auto-Press
28 Jun 2017

В Южна Корея вчера започнаха продажбите на Hyundai Kona. Новият компактен кросовър вече събра в страната над 5000 предварителни поръчки, а плановете на компанията са до края на годината да се продадат 26 000 автомобила.

Електрическият Aston Martin RapidE става сериен в 2019-а година - видео
0 0
Auto-Press
28 Jun 2017

“Двигателят с вътрешно горене беше важен за нашата марка над 100 години и ще си остане такъв още дълги години. Новият ни модел RapidE, обаче, демонстрира нашето желание и способност да вървим към радикални промени, представяйки нова порода автомобили, която си остава вярна на нашите идеали!” - заяви босът на марката Анди Палмър.

Jaguar XE SV Project 8: Само 300 с по 600 конски сили (Видео)
0 0
Auto-Press
28 Jun 2017

Jaguar разпространи първите подробности, снимки и видео на изцяло новата специална разработка XE SV Project 8 на подразделението Special Vehicle Operations (SVO). Суперспортният автомобил ще бъде произведен в лимитирана серия от само 300 автомобила и обещава да предложи на бъдещите си собственици едно от най-запомнящите се динамични изживявания на пътя.

Коментари

!-- advertising -->