ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Renault-Nissan-Mitsubishi с поредна статегическа инвестиция
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Фондът за рисков капитал на Renault-Nissan-Mitsubishi- Alliance Ventures, обяви, че компанията е най-новия инвеститор в американската фирма Enevate, която се занимава с технологии за разработка на литиево йонни батерии.

Peugeot разширява колекцията LEGEND Lifestyle
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Peugeot представя нови облекла и аксесоари LEGEND за фенове на лъвската марката. Техният ретро стил е създаден от дизайнерите на PEUGEOT Design Lab. Продуктите развиват линиите на колекциите LEGEND Lifestyle и LEGEND 504 и вече са налични в онлайн магазина на PEUGEOT.

Бивш дизайнер на Porsche направи за китайци елкросовър с пробег от 700 км!
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Новият китайски кросовър Enovate ME7 ще се предлага не само на пазара в Поднебесната, но и в други световни пазари. Масовото му производство стартира догодина, като от самото начало ще се тръгне с капацитет от 60 000 електрокросовъра годишно. Дизайнът на Enovate ME7 е дело на Хакан Саракоглу, който до 2013-а година работеше в Porsche.

Регистрациите на нови коли в Европа със 7.3% спад през октомври. В България с 14.6%
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Последните данни на Асоциацията на автомобилните производители в Европа сочат, че през октомври се наблюдава спад в регистрациите на нови леки коли със 7.3% до ниво от 1 083 612 единици.

Франция увеличава помощите за хората с ниски доходи ако заменят старите си коли за нови по-чисти в отговор на обществените протести срещу повишаване цените на горивата
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Френският министър-председател Едуард Филип обяви вчера, че държавата подготвя финансов пакет от 500 милиона евро по план за подпомагане на автомобилисти с по-ниски доходи, които имат желание да заменят старите си замърсяващи автомобили с по-чисти. Мярката е и опит на правителството да потуши общественото недоволство във връзка с повишаването цените на горивата. Как звучи познато, но нашите “политици” едва ли ще последват този пример...

АПИ ще събира такси за ползване на съоръжения по републиканската пътна инфраструктура
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

За отделни съоръжения по републиканските пътища – мостове, тунели или планински проходи, посочени в приет с решение на правителството списък, ще се събира такса. Пътищата и съоръженията, за които ще се събират такси, ще бъдат сигнализирани от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Иван Влъчков ще кара в серия Макси със Sin Car R1 на Серес
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Трикратният шампион на България на Затворен маршрут в серия Туринг Иван Влъчков ще участва за първи път в кариерата си във висшата серия Макси в последния кръг от сезона на Писта Диамо на Серес в Гърция.

96.75% от тежките пътни инциденти през 2018 г. са по вина на водача
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

96.75% от общо всичките 5669 тежки пътнотранспортни произшествия, станали у нас до края на месец октомври 2018 г., са по вина на водача. Това каза инспектор Мария Ботева от отдел "Пътна полиция", ГДНП по време на пресконференцията за началото на кампанията за безопасно шофиране "Овладей пътя". Тя е организирана от "Мирафиори" и се провежда във Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" в столицата. Идеята на организаторите е 2 000 млади водачи да преминат през теоретично обучение и около 300 от тях да седнат зад волана на специално предназначени за целта автомобили.

BMW Group записа 1.7% ръст през октомври
0 0
Auto-Press
15 Nov 2018

Автомобилният гигант BMW Group обяви, че глобалните продажби на компанията през изминалия месец са се увеличили с 1.7% до ниво от над 200 000 автомобила (200 883 единици). В резултат на стабилното представяне през октомври, групата отчита подобрение от 1.3% до 2 035 695 автомобила в края на първите десет месеца на годината.

Автосалон Лос Анджелис 2018: Kia с нов Soul
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Днес KIA обяви, че по време на международното изложение в Лос Анджелис, което започва в края на месеца, ще се състои световната премиера на новия Soul.

За момента от марката не споделят никакви подробности за новото поколение на Soul, като коментират само това, че той ще стъпи на пазара с решителен, моментално разпознаваем дизайн, безкомпромисна универсалност и с доставяща удоволствие от управлението си персоналност.

Коментари