ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Днес Rolls-Royce разкри нови подробности за изцяло новия си модел Cullinan, за който от компанията коментират, че е много повече от SUV, кросовър или офроудър.

Rolls-Royce Cullinan ще се предлага с уникален пакет, наречен Viewing Suite, който обещава да предложи на двама изключително интересна и изтънчена обстановка за наблюдение по време на поредното приключение.

Световна премиера на новото Volvo V60 (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Източник: www.volvocars.bg

Шведският автомобилен производител открива нова страница в историята на традиционното семейно комби

Volvo Cars представи днес V60 – най-новото средноразмерно комби с 5 врати, подчертавайки за пореден път стабилните си позиции на производител на премиум автомобили, които съчетават добрия дизайн с ежедневната практичност.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: Приключенецът се цели нависоко (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Източник: www.peugeot.bg

Новият PEUGEOT RIFTER е представен като концепт, който се цели в звездите на Автомобилния салон в Женева!

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT е проектиран за изследване на широките пространства. Добре дефинираният му стил е още по-впечатляващ и категоричен.

Citroen C3 Aircross: 50 000 продажби и продължават
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Днес Citroen обяви, че регистрираните продажби на изцяло новия компактен SUV модел на марката- C3 Aircross, са достигнали границата от 50 000 единици. С 23 000 реализирани единици на територията на Франция, моделът се превръща във второто най-продавано пазарно предложение на френската марка като цяло, позиционирайки се след C3 и допринасяйки за подобряването на продажбите на компанията като цяло в Европа с 19% през първия месец на годината.

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER, Пълен напред!
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Източник: www.peugeot.bg

Повече от име: истинска цел.

Изцяло в отличителния, премиум стил на най-новите модели на марката, новият PEUGEOT RIFTER смело приема модерен силует, уверено създаден за ежедневни приключения.

Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Ford разпространи първите подробности и снимки на сериозно обновената версия на SUV модела си Edge, който ще бъде лансиран на европейския пазар по-късно през тази година.

Двойна премиера за Mitsubishi в Женева: представяне в Европа на e-EVOLUTION CONCEPT и световна премиера на новата моделна година на Outlander PHEV
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще блесне с два дебюта на 88-ия Международен автосалон в Женева1, който ще се проведе от 6 до 18 март, 2018 г. В Швейцария ще се състои Европейската премиера на Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT и световното представяне на новата 2019 моделна година на хибридния SUV Outlander PHEV, който ще стъпи и на пазара на стария континент през ранната есен на тази година.

Opel Vauxhall Finance стартира стратегически план в подкрепа на ръста на продажбите на Opel/Vauxhall
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Opel Vauxhall Finance стартира своя стратегически план 100 дни след придобиването на компанията от страна на BNP Paribas и Groupe PSA

Всички инициативи в плана са насочени в подкрепа на рентабилния растеж на Opel/Vauxhall

Лондонското такси си има “роднина” - хибридното ванче LEVC
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Британският производител на прочутите лондонски таксита /кеб/ - притежаваната от китайския автогигант Geely London Electric Vehicle Company (LEVC), пускайки първият хибриден модел на таксито - LEVC TX обеща, че проектът няма да се ограничи само с такси-модела, но ще продължи и с ванче за доставки. Тази версия вече преминава зимни тестове, което означава, че скоро ще има и официална информация за тази машина.

Автосалон Женева 2018: Премиера за новото Porsche 911 GT3 RS (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Feb 2018

Новото Porsche 911 GT3 RS, което ще бъде представено за първи път пред широка публика по време на салона в Женева само след няколко дни, вече може да бъде поръчано. Базовата цена на автомобила е определена на 195 137 евро за Германия, а пазарното му лансиране е планирано за средата на април.

Коментари