ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

За първи път: серийна версия на мобилния силов пакет на Honda!
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Източник: www.honda.bg

Компанията се ангажира да продължи да работи за едно общество, в което всеки сам ще може да си осигурява електрическа енергия

Първо изображение на новия Mercedes-Benz Sprinter
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Днес лекотоварното подразделение на гиганта Daimler- Mercedes-Benz Vans, разпространи първата скица на новото поколение на хитовия за марката модел Sprinter, което ще бъде лансирано на пазара през първата половина на следващата година.

Българи на подиума на Е-рали Сан Марино
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Екипажът Калин Дедиков и Георги Павлов с Renault ZOE завършиха на трета позиция в шестият кръг на рали шампионата за електрически автомобили на FIA

Най-успешният български екипаж в Световния еко рали шампионат Калин Дедиков и Георги Павлов записаха поредно силно класиране в новия формат на Международната автомобилна федерация FIA E-rally. Състезателите, които до миналата година постигаха страхотни резултати на всяко състезание и печелеха безапелационно в класирането за енергийна ефективност с асемблиран в България автомобил, участваха в Е-рали Сан Марино с Renault ZOE R90 от името на италианския Vivi autotevere eco team. Правилата на новият шампионат допускат единствено изцяло електрически серийни автомобили или такива задвижвани с водород, като досегашните най-масови категории 7 и 8 са забранени от FIA и участват само за национално или регионално класиране. Рали аналога на Formula E вече не е толкова достъпен, което прави българският успех още по-значим.

PSA ще лансира електрически варианти на Peugeot 208, 2008 и DS 3 Crossback
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Следващото Peugeot 208 ще има напълно електрически вариант. Освен за него, PSA Group ще лансира напълно електрически варианти още за идващия през 2019-а година DS 3 Crossback, както и за Peugeot 2008 през 2020. Ръководството на PSA съобщи тези новости, както и други подробности за бъдещата си стратегия в основните пазари на среща с интевститорите в компанията.

Как изглежда отвътре един краш-тест? - видео
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

В чест на 20-та годишнина от основаването си независимата организация Euro NCAP е заснела видео, позволяващо на зрителя да изпита това, което “чустват” манекените по време на краш-тестовете.

Първият кросовър на УАЗ след пет години?
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Новият УАЗ-3170 трябва да стане първия модел със самоносеща каросерия в историята на марката. Това може би ще се случи след пет години според изказване на генералния директор на УАЗ Вадим Швецов.

Porsche Cayenne със сервизна акция за повече от 50 000 коли в Северна Америка
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Североамериканското подразделение на Porsche обяви нова сервизна акция за модела си Cayenne, в която ще бъдат включени 50 145 представителя на моделните поколения от 2003 до 2006 година на модела.

Suzuki с нестандартна концепция на Автосалон Токио 2017
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

По време на международното изложение в Токио, което ще се проведе от 27 октомври до 5 ноември, на щанда на Suzuki ще се състоят световните премиери на няколко нови коли, но основният акцент ще попадне върху една доста нестандартна концептуална разработка.

Екипът на Иван Влъчков търси млад талант за следващия сезон на писта
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Екипът на Иван Влъчков обявява официално, че търси млад пилот, който да кара за тима през следващия сезон в националния шампионат на Затворен маршрут. Състезателят трябва да е показал, че има качества да кара на най-високо ниво в автомобилния спорт у нас.

Започва изграждането на третата фабрика на Nokian Tyres
0 0
Auto-Press
25 Sep 2017

Nokian Tyres направи първа копка на строежа на третата фабрика на компанията. Новият завод ще бъде първата производствена база на марката в Северна Америка.

Коментари