ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Виетнамски автопроизводител дебютира на Автосалон Париж 2018
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Една от най-новите автомобилни марки- виетнамската VinFast, обяви, че по време на международното изложение в Париж през октомври ще демонстрира за първи път в света първите си автомобили- SUV и седан, като и двата модела са с дизайн на Pininfarina.

Volvo XC40 получи 5 звезди за безопасност от Euro NCAP
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Източник: www.volvocars.bg

Автомобил на Европа 2018 се представи най-добре от всички автомобили, тествани по новите правила

Новото Volvo XC40 получи поредното голямо международно отличие – максимален 5-звезден рейтинг за безопасност от Euro NCAP. Така ХС40 се нарежда до по-големите си „събратя“ от сериите 60 и 90, като един от най-безопасните автомобили на пътя.

Volvo и Ford с нови отличници от Euro NCAP
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Днес независимата агенция Euro NCAP, проверяваща и оценяваща нивото на безопасност, което предлага всеки нов за европейския пазар модел, публикува резултатите на два нови автомобила- изцяло новите Ford Focus и Volvo XC40, които са получили възможно най-високата оценка от 5 звезди.

Nissan LEAF: Най-продаваната електрическа кола на Европа
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Новото поколение на първия в света изцяло електрически масов автомобил с електрическо задвижване- Nissan Leaf, е бил най-продавана електрическа кола през първата половина на годината в Европа.

Съвети за едно по-безопасно лято от Пътна полиция
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Пътна полиция призовава водачите:

-да подават сигнали за катастрофи, бедствия, аварии и други критични ситуации на телефон 112 и да търсят компетентна специализирана помощ (полиция, спешна помощ, противопожарна служба и други);

Opel приема заявки за новата топ-версия на дизеловата Astra
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Opel обяви, че компанията вече приема заявки за новото топ-предложение в дизеловата гама на модела Astra- Astra 1.6 BiTurbo. Новата модификация, която отговаря на изискванията Euri 6d стандарта, е налична както във версия хечбек, така и при комби-изпълнението на колата, и обещава един от най-добрите показания по отношение на горивната икономичност в сегмента си.

Lamborghini произведе Aventador №8000 и Huracan №11 000
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Automobili Lamborghini обяви, че седем години след въвеждането на пазара на модела Aventador, компанията е отчела производството на негов представител с пореден номер 8000. Юбилейният автомобил е версия Aventador S Roadster, изпълнен в Grigio Telesto сив цвят и е предназначен за клиент в Япония.

Хибридният УАЗ Профи е доста по-пъргав и икономичен
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

Уляновският автозавод представи ходови прототип на нов хибриден модел в рамките на изложението “Иннопром-2018”. Автомобилът е разработен от специалистите на научно-техническия център на УАЗ и ФГУП НАМИ на базата на търговския модел УАЗ Профи. На изложбата беше показан хибридният модел в най-функционалното му изпълнение – камионче с двуредна петместна кабина и надстройка във вид на фургон.Товароподемноста на тази машина достига тон и половина.

Стартира изключително амбициозният проект за български хиперкар – Arcanum
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

- Автомобилът ще има 24 електромотора и максимална мощност от 5521 “кончета”

Новооснованата българска компания Alieno, представи проект за хиперкар на бъдещето с име Arcanum (от латински - тайна). Предвижда се в топ модификацията си изцяло карбоновото купе да има напълно електрически силов агрегат с максиална мощност от 5521 к.с. и максимален въртящ момент от 8880 Нм. Максималната скорост на тази машина ще достига 488 километра в час.

Умни пътни устройства ще засичат телефонни разговори в колите
0 0
Auto-Press
18 Jul 2018

В момента по пътищата на Великобритания тече необикновен експеримент – поставят се “умни” пътни знаци, които засичат използване на мобилни телефони от водачите на автомобили. Както е известно, разговорите по телефона от страна на водачите често стават причина за възникване на пътно-транспортни произшествия и затова е заранено говоренето по време на движение.

Коментари