ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

PEUGEOT 108: Пролетно обновяване
0 0
Auto-Press
24 May 2018

PEUGEOT разкри първите подробности за обновената версия на компактния си модел 108, който дебютира с няколко нови технологии, нов двигател и с повече възможности за персонализация от когато и да било.

HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R
0 0
Auto-Press
24 May 2018

С уговорка, че компанията няма планове за производството му, по време на ежегодният SMMT Test Day великобританското подразделение на Honda представи уникална версия пикап на суперспортния си модел CIVIC TYPE R.

C5 Aircross: Новият флагман на Citroen (Видео)
0 0
Auto-Press
24 May 2018

Броени часове преди световната премиера на изцяло новото пазарно предложение на Citroen в Европа- C5 Aircross, френската компания разпространи първото официално видео на новия си SUV модел.

Harley-Davidson Roadster – бърз, рязък, къстъм
0 0
Auto-Press
24 May 2018

Семейство Sportster на Harley-Davidson е съставено от осем красиви мотоциклета, всеки от които със собствен стил и характер. Superlow идва със своята ниска седалка, Iron 883 е с агресивен външен вид, ретро моделите Forty-Eight Special и Iron 1200 са по-модерни от всякога, Custom 1200 само чака някой да го модифицира, Superlow 1200 е с качества на туринг машина, Forty-Eight е класика, а Roadster е взел по някоя хубава черта от всички във фамилията и е изградил собствено поведение.

Volvo регистрира изключителен интерес към XC40. Увеличава производството
0 0
Auto-Press
24 May 2018

Производителят на луксозни автомобили Volvo Cars обяви, че към момента компанията отчита почти 80 000 заявки за закупуването на изцяло новия SUV модел XC40, и че поради изключителният интерес към автомобила, ще увеличи производството му в Европа и Китай.

Нови правила GDPR (General Data Protection Regulation)
0 0
Auto-Press
24 May 2018

Автопрес 2001 (www.auto-press.net) е новинарска агенция, която винаги се стреми да предложи на своите потребители възможно най-актуалната информация от света на автомобилите.

Nidec-PSA emotors - съвместно дружество на PSA Group и Nidec, започва да проектира своите бъдещи електродвигатели
0 0
Auto-Press
24 May 2018

Източник: www.peugeot.bg

Шигенобу Нагамори и Карлос Таварес, главни изпълнителни директори съответно на Nidec и PSA Group, одобриха основаването на Nidec-PSA emotors – новото съвместно дружество на Nidec Leroy-Somer и PSA Group, посветено на проектирането, разработването, производството и продажбата на тягови електродвигатели.

Новото BMW X5 преминава тежки тестове между Полярния кръг и Южна Африка (Видео)
0 0
Auto-Press
24 May 2018

Източник: www.bmw.bg

Развойният процес води прототипите на новото Sports Activity Vehicle до най-различни терени, през всички климатични зони на света.

Днес на полярния кръг, утре вече в Южна Африка, а за финал и няколко обиколки на Нюрбургринг: изпитанията на динамиката на управлението на наследника на актуалното BMW X5 са едновременно тежки тестове и проверка на многостранната функционалност. В рамките на развойния процес към серийно производство новото Sports Activity Vehicle (SAV) преминава през изключително интензивна и разнообразна тестова програма. Тя отвежда прототипите на новото BMW X5 през всички климатични зони на света до най-разнообразни и предизвикателни терени, където своите качества трябва да докаже най-вече изцяло новоразработеното окачване.

SUV PEUGEOT 3008 и новият 308 на 13-тия събор на Peugeot Клуб България този уикенд на писта Дракон
0 0
Auto-Press
24 May 2018

SUV Peugeot 3008, спечелил 40 международни награди от лансирането си до момента, и новият Peugeot 308 ще се включат в 13-тия събор на Peugeot Клуб България този уикенд на писта Дракон, Калояново. Автомобилите ще бъдат на разположение за тест на всички желаещи в деня на откриването на събора.

Вижте първото и последно FERRARI SP38
0 0
Auto-Press
23 May 2018

FERRARI разкри първите подробности за поредното творение на програмата си за ексклузивни разработки One-Off- SP38. Уникалният автомобил е бил представен по време на специално събитие на пистата Фиорано, където са били връчени и ключовете на колата, собственост на един от най-отдадените клиенти на легендарната марка.

Коментари