ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Сериозни дуели в етап 6 на Balkan Offroad Rallye 2018
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

Българки пилоти продължават да са начело при джиповете

Шестият етап на Balkan Offroad Rallye предложи сериозни дуели, които в крайна сметка доведоха до размествания в генералното класиране. Отсечката от Дюни до Карнобат бе третата и последна маратонска за 8-дневния маратон, като предложи на участниците над 460 км етап, 260 от които – специални секции.

Hyundai обеща холограмна навигация с добавена реалност
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

Като резултат от стратегическата инвестиция в компанията WayRay AG, Hyundai Motor обяви намеренията си да разработи холограмна навигация с добавена реалност (AR, Augmented Reality) за своите автомобили и обяви, че очаква иновативната технология да бъде въведена в серийните представители на марката през 2020 година.

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER с премиера на AUTO CITY ПЛОВДИВ
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

Приключенецът идва в България! PEUGEOT ще представи за пръв път в страната изцяло новия RIFTER пред посетителите на Auto City Plovdiv. Ново име за изцяло нов модел, който ще може да бъде видян от 24 до 29 септември в Международен панаир Пловдив.

Aurus Сенат - първо официално рекламно видео!
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

Новата луксозна руска марка Aurus стартира рекламна кампания за своите автомобили. Първият модел, получил рекламното си видео е седанът Aurus Senat.

Почти двеминутната лента показва кадри от пътуващ автомобил, прекъсвани от други в които пътникът на Aurus Senat играе шах. Посланието е ясно – седанът с шофьор е за мислещи хора, стратези, взимащих важни и успешни решения, водещи към победа в замисленото.

Hyundai ще пусне 1000 водородни камиона по швейцарските пътища
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

По време на специализираното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер, Hyundai Motor обяви, че компанията е подписала меморандум за разбирателство с швейцарската компания H2 Energy, според който за период от 5 години, с начало следващата, автомобилната марка ще достави 1000 от изцяло новите си камиони с водородна електрическа задвижваща система.

Първи пълни скици на SKODA KODIAQ RS
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

След като ни запозна със сърцето на най-мощната дизелова кола в историята си, сега SKODA ни предоставя първата възможност да се запознаем с общото излъчване на новия и първи спортен SUV на марката- KODIAQ RS, който ще видим за първи път в начолото на месеца на салона в Париж.

Поглед в бъдещето на Ferrari
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

По време на специално организирано за инвеститорите събитие в Маранело, Ferrari разкри интересна информация относно развитието на легендарната компания през следващите 5 години.

BEAT 360 НА КИА СПЕЧЕЛИ МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ДИЗАЙН (IDEA)
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

КИА Моторс триумфира с награда IDEA (Design Excellence Awards), поредното отличие за дизайн на марката. Корпоративният стандарт за дизайн и оформление BEAT 360 бе отличен в категории ‘Environments’ и ‘Design strategy’. Международното жури от експерти по дизайн постави висока оценка за иновативната дизайнерска философия на КИА.

Вода на пътя е сигнал за опасност
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

Избегнете аквапланинга – следвайте тези съвети при шофиране и преди да тръгнете на път

Налага ни се да пътуваме през есента, дори и когато времето е лошо. Мокрите от дъжд пътища са предпоставка за опасен аквапланинг. За щастие, няколко лесни предпазни мерки могат да ни осигурят безопасно и спокойно пътуване.

На 22 и 23 септември се ограничава движението през Шипченския проход за състезанието „Шипка – Дамасцена 2018“
0 0
Auto-Press
21 Sep 2018

На 22 септември (събота) от 9:30 ч. до 19:30 ч. и на 23 септември (неделя) от 7:30 ч. до 17:30 ч. ще бъде ограничено движението през Шипченския проход - път I-5 Габрово - Шипка в участъка от 155-ти до 183-ти км. Спирането на трафика е за провеждането на автомобилното планинско състезание „Шипка – Дамасцена 2018“.

Коментари