ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Титла в рали спринта за Ангелов и Сивов
0 0
Auto-Press
18 Nov 2018

- Екипажът на Мегапорт Рейсинг с автомобил Skoda Fabia R5 спечели трети пореден кръг от шампионата в Сливен

Мирослав Ангелов и Недялко Сивов (Skoda Fabia R5) от Мегапорт Рейсинг спечелиха рали спринт Сливен, трети кръг от шампионата за 2018, с което си осигуриха титлата и в тази дисциплина. Екипът вече триумфира в рали шампионата.

Руският къстъм-байк Insomnia е световен шампион!
0 0
Auto-Press
18 Nov 2018

Къстъм-мотоциклетът Insomnia (Безсъние), построен в московското ателие за уникални /custom/ машини Zillers Garage, беше признат за най-добър сред петдесет други подобни мотоциклети от целия свят, участвали в световния шампионат по къстъм-байк в Кьолн. За първи път руски тунингари печелят висшата награда на този престижен международен конкурс и то в най-сложната и важна категория Freestyle /свободен стил/. В този клас световните майстори на индивидуализираните машини създават истински механични скулптури на две колела!

Колите-амфибия са на пазара, но остават непознати на широката публика - видео
0 0
Auto-Press
18 Nov 2018

Разнообразието на автомобилите, които се движат по суша и вода – т.н. амфибии е сериозно. Има ги от всякакъв вид – леки коли и дори автобуси, домове на колела и четириколки /куад/. Заради предназначението им и, естествено, по-високата им цена, широката публика им отделя далеч по-малко внимание, отколкото на класическите автомобили. Но има хора, които се интересуват и търсят подобни машини и това е причината да се постараем да им помогнем по-добре да се ориентират в предлаганите на пазара. Пък и да разкажем за тях на широката публика...

Lamborghini Urus ST-X: уникална състезателна инициатива (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Nov 2018

Lamborghini разкри първите подробности за уникалната си състезателна инициатива, наречена Urus ST-X. Концептуалният автомобил демонстрира виждането на легендарната марка за създаването на едномарков шампионат, в който автомобилите ще се карат по трасета съставени както от асфалтови, така и офроуд участъци.

АПИ: Шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия
0 0
Auto-Press
17 Nov 2018

Шофьорите, на които утре им предстои пътуване, да тръгват с автомобили, подготвени за движение при зимни условия. Прогнозата на метеоролозите за неделя и понеделник е за застудяване и в Северозападна и Северна България дъждът ще преминава в сняг.

SC18: Уникален автомобил от LAMBORGHINI
0 0
Auto-Press
17 Nov 2018

Специализираното състезателно подразделение на Lamborghini- Lamborghini Squadra Corse, анонсира, че е разработила уникален автомобил, създаден в резултат на желанията на един клиент и способностите на корпоративното дизайн подразделение Centro Stile Lamborghini.

Hyundai i20 е оценен като най-добрия компактен автомобил в доклада на TUV за 2019г.
0 0
Auto-Press
17 Nov 2018

• i20 има най-нисък процент на дефекти на немския пазар за компактни автомобили
• 8,8 милиона проведени инспекции за качество

• Резултатите потвърждават уникалното обещание за качество на Hyundai

PEUGEOT представи специалното 508L в Китай
0 0
Auto-Press
17 Nov 2018

По време на международното изложение Guangzhou Motor Show, което започна вчера в Китай, PEUGEOT представи специалната удължена версия L на изцяло новия си модел 508, предназначен ексклузивно за местния пазар.

Показаха “ROLLS-ROYCE-ът на SUV-тата” в България (Видео)
0 0
Auto-Press
16 Nov 2018

По случай оторизирането от страна на Rolls-Royce Motor Cars на М Кар София като официален сервизен партньор, легендарната марка показа за първи път в България модела си Cullinan.

Flanker F – първият руски хиперкар - видео
0 0
Auto-Press
16 Nov 2018

Evil Empire е един от най-старите и известни руски отбори за дрифт. Той е базиран в Санкт-Петербург и благодарение на пилота си Сергей Кабаргин, екипът успя да представи няколко интересни проекта за преработка на автомобили в машини за дрифт-състезания. Последният им проект, обаче, издига състава на DD Kaba на ново, далеч по-високо и качествено ниво – създадоха първият руски хиперавтомобил.

Коментари