ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Видео от фаталния инцидент с автономния автомобил в Аризона
0 0
Auto-Press
22 Mar 2018

Полицейското управление на Темпе, Аризона, разпространи видео от фаталния инцидент от началото на седмица, в който автомобил на Uber, оборудван със система за автономно управление удари жена, която впоследствие е починала в болнично заведение.

Електрическият JAGUAR I-PACE на трасето на Гран при на Монако (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Отбелязалият световната си публична премиера по време на международното изложение в Женева първи електромобил на JAGUAR- I-PACE, стъпи тайно на легендарната улична писта на Гран при на Монако, за да демонстрира динамичните качества на електромобила, само няколко дни след анонсирането на финалните подробности и неговата цена.

До края на май ще бъдат изкърпени основни пътни артерии
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Източник: www.api.bg

До края на месец май, когато е началото на туристическия сезон, по основни направления дупките ще бъдат изкърпени и хората ще могат да пътуват спокойно, безпрепятствено и безаварийно, съобщи инж. Светослав Глосов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ в сутрешния блок на Нова телевизия. Той подчерта, че на 15 март е било разпоредено на пътните управления да започнат ремонтните дейности на пътна мрежа, но влошаването на времето през последните дни и възстановяването на зимното поддържане възпрепятства извършването на качествени ремонтни дейности. Там, където няма сняг и дъжд кърпежи се правят. Пътноподдържащите фирми и служителите на Агенция „Пътна инфраструктура“ се отнасят сериозно към проблема, категоричен е инж. Глосов.

Първият електромобил на Skoda идва догодина
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

По време на годишното представяне на финансовите си резултати, SKODA Auto потвърди официално, че бъдещето на компанията е обвързано с електромобилите и електрификацията на портфолиото на марката.

Opel представи Corsa GSi
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Днес Opel разпространи първата официална информация за новото предложение на възродената си спортна линия GSi, а именно специалната версия Corsa GSi.

От Opel обещават, че Corsa GSi ще предложи чиста прецизност за чисто удоволствие от управлението, като за целта разчитат и специално оптимизираното на пистата Нюрбургринг OPC окачване на компактния модел.

Уникалното Mitsubishi Ronin на Vilner се продава
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Българското тунинг ателие Vilner обяви, че компанията е пуснала в продажба единственото по рода си Mitsubishi Ronin, което беше анонсирано като проект преди броени дни.

Ford Fusion 2019 стандартно с новата система за безопасност Co-Pilot360
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Ford анонсира, че версията 2019 година на модела Fusion ще бъде първото пазарно предложение на марката, което стандартно ще се предлага с новата система за безопасност Co-Pilot360.

BENTLEY BENTAYGA HYBRID с интелигентна навигационна система (Видео)
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Новото Bentley Bentayga Hybrid, което компанията представи за първи път по време на международното изложение в Женева, ще стъпи на пазара с иновативна интелигентна сателитна навигационна система, която е в състояние да калкулира възможно най-ефективния начин на функциониране на хибридната задвижваща система.

Новата европейска директива за комбиниран транспорт на стоки ще даде тласък в развитието на мултимодалните превози
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

„Все повече нараства значението на комбинираните превози, с оглед осигуряване на по-екологичен, по-евтин и същевременно по-бърз превоз на товарите. Това заяви заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев при откриването на среща на високо ниво „Мултимодален транспорт за Европа“, която се проведе днес в София. Темата е част от приоритетите на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Участъкът от път II-86 Смолян - Мадан остава затворен за движение. Работи се по изграждането на обходния път на срутището
0 0
Auto-Press
21 Mar 2018

Източник: www.api.bg

Работи се усилено по изграждането на обходния път на затворения от срутището участък от път II-86 Смолян - Мадан, съобщи председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов. Отсечката ще преминава през с. Влахово и ще удължи пътя на шофьорите с 600-800 м. По него ще преминават само леките автомобили и бусове, а тежкотоварният трафик ще продължи да използва обходния маршрут през Рудозем, обясни инж. Атанасов. В АПИ беше представен доклада за извършените от експертите огледи на срутището. Работната група бе сформирана със заповед на председателя на УС на АПИ и задачата й бе да се извърши подробен оглед и картировка на срутището, да изготви становище за механизма и динамиката на свлачищно-срутищния процес и да даде препоръки за изпълнението на неотложни аварийни мероприятия за стабилизиране на участъка.

Коментари