ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Hyundai Motor с рекордно полугодие в Европа
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Hyundai Motor обяви, че компанията е регистрирала най-добрата първа половина на годината в Европа, като отчита ръст в продажбите си от 7.5% в сравнение с първите шест месеца на миналата година.

АПИ припомня, че при 36-ти км на АМ „Хемус“ се извършва ремонт на носещите колони на виадукт „Коренишки дол“
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Агенция „Пътна инфраструктура“ припомня, че се извършва ремонт на носещите колони на виадукт „Коренишки дол“ на 36-ти км на АМ „Хемус“, който започна на 20-ти април т. г. В момента движението по моста в посока София се осъществява двупосочно в платното за Варна. Работи се по съоръжението в посока София, като се ремонтират стълбове 3, 4, 5 и 6. Движението е ограничено, за да се ограничат вибрациите от преминаващите превозни средства. По този начин се осигурява безопасна работа на строителите, работещи по стълбовете на съоръжението. Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод запитвания от граждани за ремонтните дейности, извършвани в района. Пътната агенция благодари на шофьорите за търпението от причинените неудобства, които обаче са наложителни, за да се пътува удобно и безопасно по съоръженията, необновявани от построяването им през 1986 г.

K-POP звезда избра CR-V за концерта си в София
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Източник: www.honda.bg

Австралиецът с корейска кариера Jang Han Byul заложи на комфортния флагман на Honda

Австралийската звезда с корейски корени, Jang Han Byul, пристига за първи път в България. За концерта си на 19 юли маестрото на K-POP стила заложи на Honda CR-V с най-високото ниво на оборудване – Premium със затъмнени стъкла. Автомобилът може да бъде нает от компанията Astreco Rent (astreco-rent.bg). Съвсем наскоро представителството на Honda у нас възобнови услугата си „рентакар“ под този бранд.

LAND ROVER и Тери Грант с нов световен рекорд на Гинес (Видео)
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

LAND ROVER и каскадьорът Тери Грант записаха имената си за пореден път в рекордите на Гинес, след като по време на провелият се през изминалия уикенд GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED във Великобритания успяха да подобрят най-доброто постижение да изминаването на една миля с автомобил на две колела.

Audi подкрепя жените шофьори
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Преди броени дни стартира кампанията “Audi подкрепя жените шофьори” с началото на курс за майсторско шофиране, организиран със съдействието на Jekov Rally School. Мастър класът се проведе в базата на рали училището и включваше теоретична част, както и практически упражнения с инструктор Васил Жеков - дългогодишен автомобилен състезател и собственик на школата, заедно със своя баща Павел Жеков. Инициативата беше популяризирана с интернет и радио кампания, която мотивира жените шофьори да вярват повече в своите умения и ги подканва да се запишат в майсторския курс, за да бъдат по-спокойни и по-информирани на пътя.

Световна премиера и динамично представяне на BMW M Performance Parts Concept в GOODWOOD
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Мерките за олекотяване на конструкцията са вдъхновени от моторните спортове

Оригиналните части и аксесоари M Performance Parts са олицетворение на спортно излъчване и още по-висока динамика на управлението. Концептуална разработка BMW M Performance Parts Concept създадена на базата на BMW M2 (среден разход на гориво: 8,5 л/100 км; СО2 емисии: 199 г/км) чрез последователно понижаване на теглото с над 60 кг. и оптимизирана аеродинамика още по-силно измества спортните настройки в посока към моторните спортове. В съответствие с това BMW M Performance Parts Concept се представя с екстериорен цвят Frozen Black с M Performance фолио Gold за акцентите и надписите. В интериора ексклузивността се подчертава с Alcantara и Carbon, както и други златисти акценти. Принос в създаването на тази вълнуваща концепция има и BMW M GmbH, чийто опит от моторните спортове е използван при разработката на всички M Performance Parts. BMW M Performance Parts Concept е с премиера на 12 юли по време на Festival of Speed в Goodwood (Великобритания).

Porsche с рекордни продажби благодарение на SUV моделите си
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Porsche обяви, че продажбите на марката през първата половина на 2018 година са достигнали рекордно за историята на легендарната марка производител на спортни автомобили ниво.

Регистрациите на нови леки коли с ръст от 2.9% в Европа, с 22.6% в България
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Данните на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) сочат, че регистрациите на нови леки автомобили през първата половина на 2018 година са се подобрили с 2.9% до ниво от 8 449 247 единици. Само през юни, показателят е бил с 5.2% по-добър в сравнение със същия месец на миналата година, а лезултатът е на ниво от 1.6 милиона единици.

1 000 000 Nissan Juke от Съндърланд (Видео)
0 0
Auto-Press
17 Jul 2018

Европейското подразделение на Nissan обяви, че в завода на марката в Съндърланд, Великобритания, е бил произведен представител с пореден номер 1 000 000 на модела Juke. Юбилейният представител на автомобила, лансиран на пазара официално преди 8 години и поставил основите на компактния кросовър сегмент, демонстрира само част от над 23 000-и различни версии, в които може да бъде поръчана колата.

ASTON MARTIN за небето
0 0
Auto-Press
16 Jul 2018

ASTON MARTIN разкри първите скици на специална концептуална разработка, предназначена за употреба не на стандартно асоциираните с производителя на луксозни спортни коли пътища, а в небето. Volante Vision Concept е съвместна разработка на легендарната автомобилна марка с Cranfield University, Cranfield Aerospace Solutions и Rolls-Royce, и има за цел да демонстрира как би изглеждало едно луксозно въздушно траспортно средство.

Коментари