ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Студенти от Техническия университет – София показаха своя автомобил от Shell Eco-marathon 2017 по време на Европейската седмица на мобилността
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Енергийно ефективният автомобил на студентите от ТУ – София, с който спечелиха трето място в Shell Eco-marathon тази година, стана част от Европейската седмица на мобилността в столицата. Колата, конструирана изцяло с фокус върху намаляване на вредните емисии в околната среда и нисък разход на енергия, е израз на идеята на младите хора как ще изглежда бъдещето на транспорта в европейските градове и логично намери своето място в обществената инициатива за трета поредна година. Автомобилът използва иновативен източник на захранване с водородна горивна клетка, за да изминава максимално разстояние с минимален разход и емисии.

Hyundai с три престижни дизайн отличия в Германия
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Hyundai Motor получи поредното признание за дизайна на продуктите си, които предлага на европейския пазар, след като по време на годишните награди Automotive Brand Contest, организирани от German Design Council, новото поколение на хитовия за марката модел i30 беше определено за предложението с най-добър екстериорен и интериорен дизайн, а самата компания беше отличена с наградата Най-добра марка на годината.

Защо Tesla не иска да спечели конкурса Автомобил на годината 2018 на Северна Америка
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Номинирането на автомобил в годишен конкурс за определянето на най-доброто предложение в която и да било държава в целия свят, по принцип се счита за престижно отличие и признание за добре свършената работа на компанията производител. Включването на кандидатурата на даден модел в полуфиналната фаза в надпревара с 25-годишна история, каквато е ситуция с престижния конкурс Автомобил на годината на Северна Америка (North American Car, Truck and Utility of the Year), би трябвало да предизвика гордост във всяка една уважаваща себе си автомобилна марка. Но явно не и за Tesla.

Toyota представи спортната си серия GR
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Днес Toyota Motor Corporation (TMC) постави началото на пазарното лансиране на изцяло новото си специално семейство спортни автомобили, обединение под наименованието GR.

Автомобилът на годината 2016 на Европа- Opel Astra, с 500 000 заявки
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Носителят на наградата Автомобил на годината 2016 на Европа- Opel Astra, вече може да се похвали с повече от 500 000 реализирани единици на територията на Европа.

Honda Urban EV на конвейера в 2019-а година - видео
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Шефът на Honda Такахиро Хатиго, представяйки изключително симпатичната концептуална и напълно електрическа концепция с три врати Honda Urban EV във Франкфурт, увери че - “Това не е някаква представа за далечното бъдеще – серийната версия на машината ще се появи в Европа през 2019-а година”.

Българска победа в етап 3 на Balkan Offroad Rallye 2017
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Екипажът Дончо Цанев – Зорница Тодорова с бъги Suzuki спечели етапната победа в третия състезателен ден на Balkan Offroad Rallye 2017. Така, казанлъшкият пилот измести от третото място в генералното класиране при автомобилите друг роден пилот – Десислав Славчев (Mercedes, 5-и за деня).

16.7% ръст в търсенето на нови коли в Русия
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Асоциацията AEB Automobile Manufacturers Committee (AEB AMC) обяви, че през изминалия месец в Русия се регистрира пореден ръст в продажбите на нови леки и лекотоварни автомобили. През август търсенето се е повишило с 16.7% или почти 19 0000 единици до 132 742 коли в сравнение със същия месец на миналата година.

Borgward Isabella – старата икона в нов образ - видео
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Работейки над концепта си Borgward Isabella, специалистите на възродената марка и компания, са се постарали да ползват славното си наследство от миналото - прочутото купе Borgward Isabella, правено в периода в 1957−1961-а година, ползвайки дори ромбовидното му лого и името на старата машина. Но има и развитие – вместо класическото двуврато купе сега е налице седан с четири плъзгащи се в различни посоки врати, силно изразена аеродинамичност и големи 21-цолови колела. Да не говорим за светодиодната оптика и другите съвременни хубавини.

Continental представя технологии за адаптиране на гумите към пътните условия
0 0
Auto-Press
19 Sep 2017

Сензори и система за регулиране на налягането в гумите и широчината им върху джантата адаптират гумите към автомобилните условия

Continental представя две нови технологични концепции за гуми, които ще подобрят още повече сигурността и комфорта на пътя. Технологиите на Continental позволяват непрекъснато следене на състоянието на гумата, както и регулиране според ситуацията на характеристиките на поведение в зависимост от преобладаващите условия на пътя. ContiSense и ContiAdapt, правят своя публичен дебют на Международния автомобилен салон Франкфурт 2017.

Коментари