ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Крадец отмъкна Tesla ползвайки смартфон - видео
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Киберсигурноста е вече много важна при автомобилите. Доказателство за това е случилото се миналата седмица, когато крадец използвайки смартфон приложението на Tesla успява да отвори един Model S от паркинга на Mall of America, в Блумингтън, Mинесота и да си замине с колата. Според Fox News колата е била на компанията Trevls, която дава коли под наем в мола.

Volvo стартира производството си в САЩ
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Volvo Cars стартира производството на изцяло новия си модел S60 в първия в историята на марката американски производствен комплекс, като по този начин моделът се превръща в първата кола на марката, сглобявана на територията на Съединените Американски Щати.

Автомобилните регистрации с ръст от 6.2% в Европа. В България +21.1%
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Според последните данни на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) регистрираните нови леки коли през първите осем месеца на годината са достигнали ниво от 10 860 953 единици, което представлява повишение от 6.2% в сравнение със същия период на миналата година. Само през август резултатът се е подобрил с 31.2%, достигайки 1 134 288 единици.

Това е SEAT Tarraco (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Вчера SEAT представи официално Tarraco, третото си и завършващо предложение в SUV семейството на марката. В сравнение с вече познатите Arona и Ateca, новият модел идва във версия с пет и седем места, и се явява първата кола на испанската компания, демонстрираща новата дизайн линия, която фирмата ще следва през следващите няколко години.

10 странни закона, които е добре да се знаят пътувайки из Европа
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Пътувайки зад граница е добре да се знае, че всяка страна си има своите национални особености. Те се проявяват и на пътя, независимо, че общо взето правилниците за движение са приблизително еднакви поне на Стария Континент. Не е зле да знаем за тях за да не се наложи да плащаме здраво. Ето и някои от странностите в отделните страни:

Стефан Цанков спечели дрифт купата на Балканите
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Топ дрифт пилотите на Балканите се състезаваха за Balkans Drift SuperCup 2018 във Варна

Balkans Drift SuperCup 2018 завърши с победа за българския дрифт пилот - Стефан Цанков - Арчи от Mirafiori Team. Състезанието се проведе на картинг писта Варна в продължение на два дни - 14 и 15 септември, като събра топ пилотите от България, Румъния и Сърбия. Още в деня на квалификациите Стефан се класира на второ място, като от първия - Красимир Стефанов го деляха само 0.03 точки. На следващия ден се състоя и финалната битка на квалифицираните топ 16 пилота.

Volvo Trucks представя автономни електрически автомобили (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Транспортно решение с визия за бъдещето, което разчита на автономни електрически товарни автомобили, представя Volvo Trucks. Така може да се осигури по-ефективен, по-безопасен и по-чист транспорт. Това е особено подходящо за компаниите, които се нуждаят от постоянни транспортни услуги между фиксирани центрове.

Aston Martin DBZ CENTENARY COLLECTION: Комплект за 6 000 000 лири
0 0
Auto-Press
19 Sep 2018

Aston Martin анонсира новия си проект DBZ CENTENARY COLLECTION, в който са включение специални 19 чифта DB4 GT Zagato Continuation и DBS GT Zagato. Новата инициатива на легендарната марка е резултат от желанието й да отбележи 100 години на Zagato през 2019-та и 58-те от тях, в които двете фирми си сътрудничат.

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Днес, по време на специализираното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер се състоя премиерата на серийната версия на plug-in хибридната версия на Ford Transit Custom. Успоредно с дебюта на зареждаемият си хибрид, от марката представят също така и новата версия Transit Connect Sport, както и обновената гама на Transit Custom с нови двигателни и технологични предложения.

Toyota продаде 2 000 000 хибрида в Европа
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Toyota обяви, че продажбите на хибридни автомобили на марката в Европа са достигнали границата от 2 000 000 единици. Юбилейният представител е бил доставен на клиент в Полша, като той е направил своя избор под формата на двуцветен C-HR Hybrid.

Коментари