ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Китайският производител Zotye стъпва в САЩ
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Китайският автомобилен гигант Zotye Automobile обяви, че компанията ще стане първата китайска, която ще започне да предлага продуктите си, под собствената си марка, в Съединените Американски Щати.

Новият Range Rover Evoque с премиера на 22 ноември
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Land Rover обяви, че официалната премиера на новия Range Rover Evoque ще се състои на 22 ноември в Лондон. Началото на лансирането на SUV модела беше поставено от легендарната марка с арт инсталация, с помощта на коята компанията разкрива част от екстериорните контури на своя нов автомобил.

Бюджетните електромобили взривиха пазара в Поднебесната империя
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Китайският автомобилен пазар е най-голям и ненаситен в света. По продажба на електромобили също е на първо място, което по принцип не е чудно – страната е най-голям производител на суровина за съвременните акумулатори в света и с най-много на брой производители на електромобили.

Изплуваха снимки на новия Ford Bronco
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

В нета изплуваха снимки от презентацията пред дилъри на марката в Лас Вегас на възродената легенда на Синия овал - Ford Bronco, който идва на пазара като модел 2020-а година. Ford не реагира на публикуваните снимки, като отказа коментар за тях вчера.

Ducati лансира електрически велосипед
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Известната със своите впчатляващи модели компания Ducati обяви, че марката навлиза в нов пазарен сегмент с лансирането на електрифициран спортен велосипед.

DBX: Първият SUV на Aston Martin идва в края на 2019 (Видео)
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Днес Aston Martin разпространи първите изображения и видео на първото в историята си SUV пазарно предложение- DBX, и обяви, че производството на модела е планирано да започне през третото тримесечие на 2019 година.

Автосалон Лос Анджелис 2018: BMW представя ...
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

BMW обяви, че по време на международното зиложение в Лос Анджелис, което започва в края на месеца, компанията ще представи най-новите си продукти и разработки, в това число X7, 8 Series Convertible, M340i xDrive Sedan и Vision iNEXT.

Новата бегачка на Кен Блок е пикап. С теглич и 914 конски сили (Видео)
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Новият уникален автомобил, с който Кен Блок ще ни зарадва в десетото издание от поредицата GYMKHANA, е разработен на базата на пикап Ford F-150 от 1977 година, но едва ли има нещо в новата бегачка, което да е останало от оригиналната многофункционална американска класика.

Започна 4-ят Шампионат по картинг
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

За четвърта поредна година, София Картинг Ринг е домакин и организатор на Шампионата по картинг за любители, част от Sodi World Series (SWS). Официалният старт бе даден на 4 ноември, с регистрирани 60 пилота, които ще мерят сили в 6 кръга. Големият победител ще бъде излъчен на 14 април 2019г.

Пет бензиностанции са запечатани след осъществени съвместни проверки на служители на МВР, Агенция „Митници“, НАП и БИМ
0 0
Auto-Press
14 Nov 2018

Действията са извършени под координацията на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари

Коментари