ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Заповядайте, на Детски празничен концерт за 24 май, с участието на ученици от Столичните училища!
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Източник: www.skoda-auto.bg

24 май, пред Народен театър Иван Вазов, от 12 до 17 ч!

Заповядайте, на празничен концерт за Денят на Буквите - 24 май! Очакваме Ви с цялото ви семейство, пред Народен театър „Иван Вазов, на 24 май от 12 до 17ч.

Белгийският екипаж Тиери и Николас спечелиха категорична победа в Рали Португалия
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Източник: www.hyundai.bg

Белгийският екипаж Тиери и Николас спечелиха категорична победа в Рали Португалия, завършвайки с 40 секунди пред втория класирал се пилот на M-Sport Елфин Еванс.

Bosch ще спасява мотоциклетисти с помоща на космически технологии - видео
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Инженерите на компанията са разработили уникална система за стабилизация, която осигурява устойчивост на мотоциклета дори тогава, когато колелата му са загубили сцеплението с пътното покритие.

Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха рали спринта в Дряново
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Екипажът на „Мегапорт“ Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха рали-спринта в Дряново. Екипът разчита на изцяло нов автомобил –Skoda Fabia R5. Тандемът успя да пристигне в състезанието в последния момент след издаване на временна регистрация за колата, поради неуредици в системата на вътрешното министерство.

Кой казва, че тежките камиони нямат стил?
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Очакваме от камионите повече неща от всякога - да са ефективни, икономични, екологични, многофункционални, модерно оборудвани, безопасни, комфортни, умни... Новите машини имат свой характер и стил, които могат да демонстрират в пълнота единствено редом до другите си събратя, за да подчертаят уникалните си качества и характеристики. И те търсят тази битка, защото знаят преимуществата и силните си страни.

Шампионите в ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT са Антоанета Маркова и Емил Николов
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Източник: www.peugeot.bg

Големите победители в тазгодишното 18-то издание на Тенис турнир PEUGEOT са Антоанета Маркова от Казанлък и Емил Николов от Варна. На финала те преодоляха Поли Пеева и Пламен Божков с резултат 3:1 тайбрек сета (7/5 6/8 7/5 8/6). Трети останаха Кая Генова и Борислав Константинов, извоювали победа над Радостина Стефанова и Боян Кушев, класирали се на четвърто място.

Вече работи “умна” система за проверка дълбочината на протектора - видео
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Компанията Nokian, в рамките на проект за помощ на водачите е монтирала на паркинги във Финландия безплатни автоматични системи за проверка дълбочината на протектора. Системата се нарича SnapSkan и агрегатите й се монтират в момента на големи паркинги и бензиностанции.

Гумата без въздух Michelin Tweel е готова за пазара
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Michelin Tweel досега беше концептуална разработка на компанията, развивана вече десет години. Ако това име ни ви говори нищо, то е добре да се знае , че става дума за гума без използването на компресиран въздух. Днес френският гумаджийски гигант е готов да пусне на пазара тази своя революционна разработка. Тя ще се произвежда и предлага от поделението Michelin Tweel Technologies засега само за изполване при машините тип UTV в размер 26-цола.

Летище Хийтроу с флотилия от 200 електрически Jaguar I-PACE
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Jaguar обяви, че управата на летището Хийтроу ще добави до 200 представителя на изцяло електрическия модел на марката- I-PACE, в специална програма за автомобили с нулеви вредни емисии, която предлага луксозен транспорт от и до летището. Първата стъпка в луксозната инициатива ще бъде направена през лятото на на тази година с доставката на 50 представителя на електромобила I-PACE.

Porsche ще трябва да върне в сервизите си дизеловите модели Cayenne и Macan
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Porsche ще трябва да проведе сервизна рекламационна акция за около 60 000 дизелови Cayenne и Macan SUV в Европа за да оправи манипулираните им с лъжлив софтуер двигатели, след като федералният немски регулатор за индустрията – KBA откри в тях незаконни софтуерни функции.

Коментари