ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Илон Мъск намекна за ракетни технологии в автомобилостроенето
0 0
Auto-Press
20 Nov 2017

В края на миналата седмица се състоя специално събитие на Tesla, по време на което шефът на компанията- Илон Мъск, анонсира три нови проекта, по които работят във фирмата. С потенциал за най-скорощно пазарно лансиране е влекачът SEMI, докато умалената му пикап версия и новото поколение на първата кола на марката- Tesla Roadster, едва ли ще видим по улиците в следващите 3 години.

Кола на старо или нова – това е въпросът?
0 0
Auto-Press
20 Nov 2017

Рано или късно пред човека изниква въпросът за купуване на автомобил. Възможностите са две – нов или “нов внос”, а дилемата не е никак лесна за разрешаване. Новата кола е доста по-скъпа, губи по-бързо остатъчна стойност с годините, а пък употребяваната изисква много повече усилия и средства за подръжка, въпреки че е по-евтина. Пробелмът не е еднозначен и неща които по време на избора изглеждат незначителни с времето могат да се превърнат в сериозни проблеми или пък обратно в голям плюс, така че трябва да им се обърне предварително внимание.

GymkhanaGRID 2017: Гледайте финалите на живо (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Nov 2017

Гледайте финалите на GymkhanaGRID 2017 на живо

Емануил Клисаров- българинът, който създаде визията на новата Dacia Duster (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Nov 2017

Само преди няколко седмици станахме свидетели на появата на наследника на един от най-успешните автомобилни проекти в модерното автомобилостроене. Dacia Duster премина през цялостна трансформация и по време на международното изложение във Франкфурт се състоя преимерата на новата версия на емблематичния за марката модел.

Skoda ще произвежда електромобилите си в Млада Болеслав от 2020
0 0
Auto-Press
18 Nov 2017

Skoda обяви, че компанията ще произвежда своите 100% електрически коли в завода си в Млада Болеслав от 2020 година. От 2019, фирмата ще стартира производството на компоненти за plug-in хибриди за няколко от марките на Volkswagen Group.

Volkswagen Group инвестира 34 млрд евро в електрификация, автономност и дигитализация
0 0
Auto-Press
17 Nov 2017

Днес Volkswagen Group обяви, че до края на 2022 година, компанията ще инвестира повече от 34 млрд евро в разработката на електрически и електрифицирани автомобили, системи за автономно управление, както и в нови решения за мобилност и дигитализация.

SEAT с най-безопасен автомобил
1 0
Auto-Press
17 Nov 2017

Инженерите на марката смятат, че поне 30% от ПТП-та в Европа са заради превишаването на скороста, 36% от отвличане на вниманието например с телефон, а 25% заради употребата на алкохол или наркотици. Новата им разработка базирана върху стандертен петврат хечбек отстранява тези проблеми.

Новото поколение на VW Beetle ще е електрическо. И със задно задвижване като класиката...
0 0
Auto-Press
17 Nov 2017

Volkswagen намекна за електрическото бъдеще на “бръмбара” си с концепта VW e-Bugster още на автосалано в Детройт NAIAS през 2012-а година. Но трябваше да дойде Дизелгейт за да се раздвижат нещата по посока на електрификацията във Волфсбург и Volkswagen Group да обещае пускането на 50 електрически модела в портфолиото си до 2025-а година.

Lamborghini дари уникален Huracan на папата
0 0
Auto-Press
17 Nov 2017

Automobili Lamborghini разкри информация за уникална версия на Huracan RWD, която легендарната компания е дарила на папа Франциск. Специалният автомобил обаче ще бъде предложен на търг- на RM Sotheby’s на 12 май следващата година, а събраните средства ще бъдат пренасочени за благотворителност.

Bridgestone на Agritechnica 2017


0 0
Auto-Press
17 Nov 2017

Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света , ще бъде на Agritechnica, водещото световно изложение за селскостопански технологии, в Зала 20 на Щанд A63 от 12-18 Ноември 2017 г. За първи път новите гуми Bridgestone Premium VX-TRACTOR, с която фермерите могат да превозват по-големи товари както на полето, така и на пътя, ще бъдат представени на посетителите на изложението. Здравият и гъвкав корпус с дълбоки и дълги блокове на протектора осигурява отлично сцепление с дълъг експлоатационен живот. В допълнение към изложбените гуми VT-TRACTOR, VT-COMBINE и VX-TRACTOR, марката Firestone ще бъде представена на изложбения щанд от Performer 95, Maxi Traction 65 и Duraforce UT.

Коментари