ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

SEAT подобри резултата си за цялата 2017 година за 11 месеца
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Испанският поризводител SEAT обяви, че с ръст от 7.2% през ноември до ниво от 43 300 продажби, марката вече подобрила резултата си за цялата изминала календарна 2017 година. През първите 11 месеца на 2018, компанията отчита реализирането на рекординте за историята си 492 300 автомобила, което представлява увеличение от 13% спрямо същия период на миналата година и е с почти 24 000 единици над показателя за цялата минала година.

POLESTAR продължава изпитанията на уникалния хибрид POLESTAR 1 (Видео)
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Polestar, която е част от гиганта Volvo Cars, обяви, че реалните изпитания на първите VP (Verification Prototype) прототипи на първия модел на марката- POLESTAR 1, продължават с пълна сила, следвайки поставената цел за готовност за производство на уникалния автомобил към средата на следващата година. Към момента, новосформираната компания провежда тестове както на удар и в аеродинамичен тунел, така и в реални условия, за оценка на поведението на окачването и цялостно усещане от управлението.

Лондонската полиция вече спира с “Тактически контакт” крадци на мотори и мопеди - видео
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Лондонската полиция прилага интересно тактическо средство за борба с крадците на две колела. То се нарича “тактически контакт” и представлява леко блъскане на беглеца и последващото му обезвреждане. То се прилага само от специално обучени за целта полицаи.

Иван Влъчков: Целта за 2019 г. е отново да направя пълен сезон в GT4
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Иван Влъчков записа поредния си си силен сезон в автомобилния спорт. 19-годишният пилот на Дамасцена Алба спечели титлата на Затворен маршрут в серия Туринг за 3-а поредна година с Хонда Сивик, завърши първи на Планинско изкачване Шипка Дамасцена в своята категория, а освен това направи пълен сезон в GT4 за Централна Европа в класа на аматьорите, където спечели 3 победи. За преживяното през сезона и плановете за 2019 г. Иван сподели след годишното награждаване на БФАС.

По ОП „Региони в растеж“ са рехабилитирани още 21 км от път II-49 Търговище – Разград
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Завърши рехабилитацията на близо 21 км от път II-49 Търговище - Разград. Участъкът е в лот 13 на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., която се съфинансира чрез Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет. Второкласният път е основна транспортна връзка за областите Търговище, Разград и Силистра. През юли т. г. приключи ремонтът на още 10 км от същия път между Кубрат и Тутракан, на територията на област Силистра. С успешното изпълнение на двата проекта тази година са ремонтирани общо 31 км и са инвестирани близо 20 млн. лв., каза при официалното откриване на отсечката председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов. На церемонията присъстваха областният управител на Търговище Митко Стайков, заместник-областните управители на Разград и кметове от региона. С рехабилитацията на отсечката се повишава безопасността при пътуване и се подобрят връзките с път I-2 Русе - Разград, път I-4 Търговище - Шумен, път II-21 Русе - Силистра, път ІІ-51 Попово - Лозница и ІІ-23 Русе – Кубрат - Исперих, както и с Дунав мост при Русе.

VW започна да приема заявки за T-Cross. Базовата цена е 17 975 евро
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

След тройната световна премиера на новия си субкомпактен SUV в Амстердам, Шанхай и Сао Пауло, Volkswagen анонсира, че в дилърските центрове на марката вече се приемат заявки за закупуването на модела T-Cross.

Renault с поглед към легендарното си спортно наследство (Видео)
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Автомобилният гигант Renault публикува любопитна поредица видео материали, с помощта на които ни връща назад във времето и ни припомня някои от най-успешните спортни и състезателни коли, които някога са се появявали на бял свят.

Усмивки от шофьорските
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

237 000 английски лири за новия McLaren 720S SPIDER (Видео)
0 0
Auto-Press
09 Dec 2018

McLaren разкри първите подробности за новото попълнение в портфолиото си, представяйки версията SPIDER на суперспортния модел 720S. Първите доставки на автомобила ще бъдат осъществени през март следващата година, като базовата му цена за Великобритания е определена на 237 000 лири.

Hyundai показа големия си кросовър Palisade - видео
0 0
Auto-Press
08 Dec 2018

Hyundai Palisade отпразнува световната си премиера на автосалона в Ел Ей миналата седмица. Флагманът на корейската марка ползва нова платформа, има бензинов двигател V6, нов бутонен селектор на трансмисията и пълно задвижване HTRAC със специални настройки за движение по сняг.

Коментари