ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Bridgestone на Tire Cologne 2018
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Премиум гуми, регенерирани гуми и решения за крайни потребители, дилъри на гуми и собственици на автопаркове: изпитайте пълното обслужване на Bridgestone на Tire Cologne

FCA може да спре някои от бюджетните си модели в Европа. Разчита за растеж на марката си Jeep
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Босът на FCA Серджио Маркионе ще обяви в началото на следващия месец че предстои “радикална трансформация на производството в Италия”. Това съобщи агенция Bloomberg. Същината на новата стратегия на концерна е в отказ от производството на някои бюджетни модели или съкращаване на техните производствени обеми за сметка на разширение производството на по-скъпите модели на концерна.

Consumer Reports откри сериозни проблеми в Tesla Model 3
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Престижната агенция Consumer Reports, даваща оценка на нови за американския пазар продукти, анонсира, че изключително важният за американския производител на електромобили Tesla модел Model 3 не може да бъде категоризиран като “Препоръчан” продукт. Като основни причини за това, от агенцията посочват голямата спирачна дистанция на автомобила, както и трудната работа с един от основните и акцентирани върху от компанията-прозиводител елементи, а именно интегрираният многофункционален екран, с помощта на който се управляват всички основни и вторични системи на колата.

В Украйна правят уникални електромотоциклети - видео
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Преди година в Украйна бяха направени първите екземпляри на електрическите мотоциклети MyBro, които предложиха много добри динамични показатели и впечатляващ пробег с едно зареждане на акумулаторите си. Те са дело на одеската компания MyBro и нямат аналози по конструкцията си в света на алактробайковете.

Dodge разработи полицейско Durango за преследвания
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Dodge анонсира, че марката разширява портфолиото си специализирани автомобили, като добавя в него специална версия на Durango 2018, разработена специално за нуждите на полицейските власти и най-вече в случаите, в които се налага преследване на друго превозно средство.

Два отбора с победи на старта на Vivavom Bulgarian Endurance Championship
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Два различни отбора спечелиха победите в двете състезания от първия кръг от Българския шампионат за издръжливост с автомобили – Vivacom Bulgarian Endurance Champioship. Домакин на първия кръг за годината бе писта „Дракон“, а надпреварите се проведоха в неделния следобед. Първата дисциплина в която състезателите премериха сили бе едночасовата Endurance Sprint, а малко по-късно се проведе и двучасовата надпревата Endurance.

Заповядайте, на Детски празничен концерт за 24 май, с участието на ученици от Столичните училища!
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Източник: www.skoda-auto.bg

24 май, пред Народен театър Иван Вазов, от 12 до 17 ч!

Заповядайте, на празничен концерт за Денят на Буквите - 24 май! Очакваме Ви с цялото ви семейство, пред Народен театър „Иван Вазов, на 24 май от 12 до 17ч.

Белгийският екипаж Тиери и Николас спечелиха категорична победа в Рали Португалия
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Източник: www.hyundai.bg

Белгийският екипаж Тиери и Николас спечелиха категорична победа в Рали Португалия, завършвайки с 40 секунди пред втория класирал се пилот на M-Sport Елфин Еванс.

Bosch ще спасява мотоциклетисти с помоща на космически технологии - видео
0 0
Auto-Press
22 May 2018

Инженерите на компанията са разработили уникална система за стабилизация, която осигурява устойчивост на мотоциклета дори тогава, когато колелата му са загубили сцеплението с пътното покритие.

Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха рали спринта в Дряново
0 0
Auto-Press
21 May 2018

Екипажът на „Мегапорт“ Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха рали-спринта в Дряново. Екипът разчита на изцяло нов автомобил –Skoda Fabia R5. Тандемът успя да пристигне в състезанието в последния момент след издаване на временна регистрация за колата, поради неуредици в системата на вътрешното министерство.

Коментари