ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo предлага допълнително удобство за клиентите си

like0 unlike0
Auto-Press 19 Apr 2018 Новини
69
0
Volvo предлага допълнително удобство за клиентите си

Американското подразделение на Volvo Cars обяви, че компанията е направила нова крачка към лансирането на новата функционалност Pick up and Delivery на системата Volvo On Call, след като служители на компанията успешно са взели и върнали клиентски автомобили за планирано сервизно обслужване, без собственикът на колата да е бил ангажиран в операцията.

Новият експеримент, проведен в Пало Алто, демонстрира основното преимущество на програмата на Volvo, която има за цел да пести време на клиентите чрез насрочени взимания и връщания на автомобила за сервизни обслужвания, доставка на продукти, дозареждане с гориво и дори почистване на превозното средство, като цялата комуникация и действие от страна на собствениците на автомобилите се осъществява посредством приложение за мобилен телефон.

От Volvo Cars коментират, че потребителските впечатления от Pick up and Delivery са били позитивни, като се споменава не само добавеното удобство, но и спестеното време.

Допълнително улеснение, клиентите могат да получат и при изразено от тях желание за оборотен автомобил, докато техния се сервизира. Когато обслужването на колата приключи, собственикът може да сподели своята моментна локация или желана друга такава с посочено време за среща и представителят на Volvo идва с колата на потребителя за смяна на автомобилите.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: