ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo и Ford с нови отличници от Euro NCAP

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jul 2018 Новини
249
0
Volvo и Ford с нови отличници от Euro NCAP

Днес независимата агенция Euro NCAP, проверяваща и оценяваща нивото на безопасност, което предлага всеки нов за европейския пазар модел, публикува резултатите на два нови автомобила- изцяло новите Ford Focus и Volvo XC40, които са получили възможно най-високата оценка от 5 звезди.

От Euro NCAP коментират, че по време на тестовите изпитания, XC40 е постигнало резултат от 97% по отношение на безопасността за възрастни, което го поставя в челната петица на най-сигурните в това отношение коли, проверени от агенцията през последните 3 години.

Euro NCAP акцентира също така и върху системите за активна безопасност и защита на пешеходците, с които разполагат и двата тествани нови автомобила.

От агенцията коментират, че и двете коли са оборудвани със система за автономно задействане на спирачната система в случай на опасност от удар с пешеходец или велосипедист, а новото предложение на Volvo идва и със система за задържане в пътното пратно (ELK), която е в състояние да не позволи на автомобила да напусне пътя или да навлезе в платното на насрещното движение.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: