ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Виетнамски автопроизводител дебютира на Автосалон Париж 2018

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jul 2018 Новини
246
0
Виетнамски автопроизводител дебютира на Автосалон Париж 2018

Една от най-новите автомобилни марки- виетнамската VinFast, обяви, че по време на международното изложение в Париж през октомври ще демонстрира за първи път в света първите си автомобили- SUV и седан, като и двата модела са с дизайн на Pininfarina.

VinFast характеризират бъдещите си продукти, които ще се произвеждат в изцяло нов високотехнологичен завод във Виетнам и се очаква да бъдат пуснати в продажба през септември 2019 година, като такива с виетнамски дух, италиански дизайн и немски технологии, като в същото време автомобилите на марката ще бъдат изработени спрямо международните стандарти.

От VinFast споделят също така, че екипът на компанията работи сериозно и по други свои бъдещи пазарни предложения, за които имат планове да бъдат лансирани и на международни за марката пазари в близките години.

“Разполагаме с ресурсите, мащабируемостта и отдадеността, за да се превърнем в значим играч в глобалната автомобилна индустрия”, коментира Джеймс Делука, изпълнителен директор на VinFast Trading and Production LLC. “Изключително сме горди да бъдем първи масов автомобилен производител на Виетнам и първи участник на основно международно автомобилно изложение. Очакваме с нетърпение да представим нашата нова марка и двата ни модела в Париж”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: