ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

В Самоков стартира Баха България

like0 unlike0
Auto-Press 24 Sep 2016 Новини
70
0
В Самоков стартира Баха България

На старта на офроуд състезанието Баха България в град Самоков застанаха 33 състезатели от България, Гърция, Италия, Турция, Полша, Чехия и Украйна. Съорганизатор е община Самоков, а трасетата са подготвени от местния „Офроуд Клуб Самоков” под ръководството на известния ни пилот Тодор Христов. Трасетата в трите дни са с обща дължина около 600 км. като преминават по изключително трудни и атрактивни места с определени точки за публиката.

Очаква се напрегната надпревара, която като последен кръг от европейския шампионат за мотоциклети, четириколки и UTV ще определи носителите на европейски титли в тези категории. В бъги гласа Николай Гочев има шанс да стане първият българин с европейска титла по офроуд след доброто си представяне в шампионата до момента.

Още двама българи се борят за поиум, отборът Иванчев/Николов от Hyundai off-road racing team са лидери във временното класиране при автомобилите на Източноевропейския офроуд шампионат.

Официалното откриване на надпреварата бе на 23 септември в центъра на град Самоков, а кулминацията за зрителите е в неделя от 10:00 часа на специално изграден екстремен полигон зад сградата на СБА на входа на града от София. Церемонията по официалното награждаване ще се случи на същият терен в неделя от 18:00 ч.

Официалното откриване на състезанието на площада в гр. Самоков започна с приветствените думи на кмета Владимир Георгиев – председател на организационния комитет, които тези дни чрез медиите обяви, че за града е чест да посрещне за пореден път оф роуд стартове и за първи път Евпорейски шампионат.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: