ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Уникално изживяване на бъдещите собственици на NSX

like0 unlike0
Auto-Press 21 Feb 2017 Новини
15
0

Уникално изживяване на бъдещите собственици на NSX

Уникално изживяване на бъдещите собственици на NSX
/add_images/news/022017/s_1487667606_785.jpg
  1. Уникално изживяване на бъдещите собственици на NSX
  2. Уникално изживяване на бъдещите собственици на NSX

Подразделението ACURA на HONDA обяви, че компанията стартира специална програма, наречена NSX Insider Experience, която дава възможност на бъдещите собственици на високотехнологичния суперспортен модел да надникнат зад завесата по производството на своята нова придобивка.

NSX Insider Experience, която за момента е налична само за клиенти в Северна Америка, включва тематична обиколка в специално изграденият и специализиран в производството на NSX производствен комплекс PMC (Performance Manufacturing Center) в Мерисвил, по време на която те имат възможност да се запознаят с всеки аспект от процеса по сглобяването на колата. В същото време, потребителите ще могат да вземат и лично участие в производствения процес, като в края имат възможност и сами да поставят емблемата на Acura на своята кола.

“NSX Insider Experience отвежда нашите клиенти зад сцената, за да могат да видят прецизното майсторство, което се използва при всеки NSX”, коментира Джон Икеда, вицепрезидент и генерален управител на Acura. “Това е паметно и личностно пътуване, което се надяваме, че ще пресъздаде усещането за гордост и страст, което имам за NSX”.

Acura предлага програмата NSX Insider Experience в няколко варианта, като те биват едно- или двудневни и могат да включват 2- или 4-часово обучение по управление на автомобила.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: