ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Toyota с нетипичен спортен концепт - видео

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jan 2018 Новини
33
0

Toyota с нетипичен спортен концепт - видео

Toyota с нетипичен спортен концепт - видео
/add_images/news/012018/s_1516176002_90.jpg
  1. Toyota с нетипичен спортен концепт - видео

Toyota и Gazoo Racing показаха нетипичен за марката спортен концепт по време на автосалона в Токио. Според японската марка №1 GR Super Sport Concept е “концептуална разработка на базата на хибридната технология, усъвършенствана по време на участието ни в световния шампионат по издръжливост на FIA - World Endurance Championship (WEC).”

Концптът притежава повечето неща на хибридната пистарката TS050 Hybrid, участвала в шампионата WEC, включително и двигателят V6 с двойно турбо. Концептът не предхожда сериен автомобил, така че няма фарове и традиционните врати, а предназначението му е в надеждата на Toyota GR Super Sport Concept да предложи “вкуса” на това което производителят иска да постигне в следващата си генерация спортни автомобили.

За съжаление за концепта не бяха съобщени повечко детайли, а Toyota наблегна върху това как развива технологиите си чрез спортните си активности и помоща на този начин на работа за направата на по-добри стандартните й модели.

“Вместо да развиваме спортни автомобили от стандартната ни продукция, желанието ни е да намерим начин да вкарваме наученото от състезанията на писта и от ралитата в стандартните ни автомобили и новият ни пример е доказателство за това как усилията на Gazoo Racing ни помагат да направим автомобилите си по-добри” - сподели президентът на компанията Gazoo Racing Шигеки Томояма - “Tози концепт е стартова точка в новото предизвикателство на Toyota да развива серийните си спортни автомобили от профисионалните състезателни. Естествено, ще трябва да мине известно време преди да седнем зад волана на подобен автомобил, но се надявам GR Super Sport Concept да ви даде вкуса на това към което се стремим със следващото си поколение серийни спортни автомобили” .

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: