ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Toyota иска да продава по 5.5 млн електрифицирани коли на година до 2030

like0 unlike0
Auto-Press 18 Dec 2017 Новини
38
0
Toyota иска да продава по 5.5 млн електрифицирани коли на година до 2030

Toyota Motor Corporation обяви, че компанията си е поставила сериозна продажбена цел, която предвижда годишната реализация на повече от 5.5 милиона електрифицирани коли, в това число 1 000 000 без отделящи вредни емисии, до 2030 година. От гиганта коментират също така, че около 2025 година, всеки един от представителите в портфолиата на Toyota и Lexus ще се предлага и в електрифициран вариант.

За постигането на тази си амбициозна цел, от Toyota Motor Corporation ще заложат на по-сериозното пазарно навлизане на хибридни, plug-in хибридни, изцяло електрически и използващи водород автомобили, както и и на сериозна развойна дейност, в част от която ще си сътрудничат с гиганта Panasonic.

От Toyota ще работят сериозно по популяризирането на изцяло електрически автомобили, като повече от 10 такива предложения ще бъдат налични за закупуване в началото на следващото десетилетие, а офанзивата на компанията ще започне от Китай, след което ще стане факт в Япония, Индия, САЩ и Европа.

За същия времеви прозорец, от Toyota Motor Corporation обещават и сериозно увеличаване на гамата си водородни коли, като ще има нови предложения както при леките, така и при лекотоварните автомобили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: