ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ПО-ЛЕКИЯ И МНОГО ПО-БЪРЗ ИЗЦЯЛО НОВ SWIFT SPORT

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
24
0

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ПО-ЛЕКИЯ И МНОГО ПО-БЪРЗ ИЗЦЯЛО НОВ SWIFT SPORT

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ПО-ЛЕКИЯ И МНОГО ПО-БЪРЗ ИЗЦЯЛО НОВ SWIFT SPORT
/add_images/news/092017/s_1505368807_581.jpg
  1. СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ПО-ЛЕКИЯ И МНОГО ПО-БЪРЗ ИЗЦЯЛО НОВ SWIFT SPORT
  2. СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ПО-ЛЕКИЯ И МНОГО ПО-БЪРЗ ИЗЦЯЛО НОВ SWIFT SPORT
  3. СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА ПО-ЛЕКИЯ И МНОГО ПО-БЪРЗ ИЗЦЯЛО НОВ SWIFT SPORT

В рамките на 67-мото издание на автомобилния салон във Франкфурт SUZUKI MOTOR CORPORATION представи изцяло новия SWIFT SPORT.

Още от 2005г. с първата си поява SWIFT SPORT заема много специално място в гамата на SUZUKI, въплъщавайки страстта на японския производител към конструирането на автомобили с впечатляваща динамика. Новото - третото поколение на модела обещава още по-голяма бързина и вълнуващи моменти за шофьорите.

АКЦЕНТИ В НОВИЯ SWIFT SPORT

 ЧИСТОКРЪВЕН ХОТХЕЧ – теглото на новия SWIFT SPORT е намалено с цели 80 кг спрямо предшественика му и сегашните му до 970 кг в комбинация с въртящ момент от 230 Нм го превръщат в истински хотхеч, предлагащ завладяваща динамика.

 ВПЕЧАТЛЯВАЩО ПРИСЪСТВИЕ - новият SWIFT SPORT притежава впечатляващ дизайн, подчертаващ качествата му на отличен спринтьор: характерна предна решетка, аеродинамична предна броня, спойлер, странични прагове, 17-инчови полирани алуминиеви джанти и задна броня с два ауспуха.

 НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ - интериорът на новия SWIFT SPORT стимулира максимално сетивата на водача, поставяйки го в среда наситена с комфорт и качество, необходими за безкрайно забавление.Вълнуващото спортното шофиране с изцяло новия SWIFT SPORT е реалност, благодарение на бензиновия турбо двигател 1,4 BOOSTERJET. Съотношението въртящ момент към теглото е приблизително 4,2 кг/Нм, което прави SWIFT SPORT един от най-конкурентните хотхеч модели на пазара.

6-степенната ръчна скоростна кутия предлага на водача подобрена лекота при смяната на предавките, за да се гарантира максималното удоволствие от динамичното шофиране с новия SWIFT SPORT.

Този автомобил дава категорична заявка да бъде много по-бърз от своя предшественик, осъзнавайки много добре отговорността, която носи по отношение на безопасността на водача, пътниците и пешеходците. В това на пръв поглед малко и крехко тяло са побрани най-актуалните технологии за сигурност на SUZUKI MOTOR CORPORATION:

Advanced Forward Detection System

Dual Sensor Brake Support – система за подпомагане на спирачната дейност, която използва едновремено камера и лазер

Radar Brake Support - система за подпомагане на спирачната дейност, която радар Системата за следене и предупреждение при смяна на линиите на пътното платно Предупредителна система при отклоняване на автомобила от пътното платно Технология за тотален ефективен контрол за равномерно разпределяне на силата при сблъсък

Автоматична функция на дългите светлини

Система за следене налягането в гумите
Адаптивно регулиране на дистанцията

6 въздушни възглавници

Новият SWIFT SPORT създава вълнуваща среда за шофиране - червените интериорни акценти, ориентирания към водача инструментален панел, висококачествените текстури и материали мигновенно възбуждат въображението на шофьора.Забележителният японски хотхеч ще се предлага в седем цвята, сред които изключителният Champion Yellow и новите Burning Red Pearl Metallic и Speedy Blue Metallic.

В България продажбите на новия SWIFT SPORT ще започнат в началото на 2018г., като очакванията на родния вносител на марката е горещият хотхеч да предизвика сериозен интерес сред любителите на спортните автомобили.

GymkhanaGRID 2017: Гледайте финалите на живо (Видео)

Подобни

Уникалният асистент за ходене на Honda получи одобрение за медицински продукт и идва в Европа

Уникалният асистент за ходене на Honda получи одобрение за медицински продукт и идва в Европа

Honda Motor обяви, че уникалният и асистент за подпомагане на ходенето Honda Walking Assist Device е получил сертификат за...

Северна Корея прави и леки коли!

Северна Корея прави и леки коли!

Много е трудно да се получи каквато и да е достоверна информация от страната поради силната й затвореност. Доскоро дори не се...

Автосалон Женева 2018: Skoda демонстрира обновената FABIA

Автосалон Женева 2018: Skoda демонстрира обновената FABIA

Днес SKODA AUTO обяви, че по време на международното изложение в Женева през март ще се състои световната премиера на обновената...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: