ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Subaru прибира обратно за унищожаване модела си Ascent

like0 unlike0
Auto-Press 20 Aug 2018 Новини
140
0
Subaru прибира обратно за унищожаване модела си Ascent

Компанията Subaru ще прибере от собствениците им и ще унищожи близо 300 нови кросовъра Ascent, защото не може да ги ремонтира. Пробелмът е в пропуснати заварки на цетралната колнока на покрива. Според Consumer Reports от тези автомобили само девет са вече при притежателите си, а останалите все още чакат да бъдат предадени в дилърските центрове на марката.

В специялно заявление, отправено към Националното управление за безопасност на пътното движение в Щатите NHTSA, японският производител си признава за проблема и обещава всички автомобили да преминат през щателен преглед от страна на представители на завода. В случай на намиране на дефекти, те ще бъдат заменени с нови, а отзованите автомобили ще бъдат унищожени. От Subaru забраниха да се продават кросовърите Ascent до приключване на инспекцията.

Subaru Ascent е най-големият кросовър в историята на марката. Моделът се предлага в седем или осемместна конфигурация на салона. Двигателят е турбо боксер с ходов обем 2,4 л, двойно турбо, директно впръскване на горивото и вариатор. Агрегатът предлага мощност от 260 к.с. и има максимален въртящ момент от 376 Нм.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: