ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
26
0

SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ

SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
/add_images/news/092017/s_1505289604_256.jpg
  1. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
  2. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
  3. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
  4. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ

-Impreza се връща в Европа с нови нивa на безопасност, комбинирани с удоволствие от шофирането и комфорт при пътуване.

-Четири модела с нови усъвършенствани функции за безопасност, повече комфорт и цялостно подобрено представяне.

Subaru Europe, европейският филиал на SUBARU CORPORATION, представя изцяло новият модел Subaru Impreza като европейска премиера на 67-то международно автомобилно изложение във Франкфурт.

Освен това Subaru представя моделa Forester с EyeSight технология за подпомагане на управлението и обновения Levorg, оборудван с нови технологии за безопасност.

Така вече Subaru предлага 5 модела*1 от гамата си, оборудвани с технологията EyeSight. Показан e и спортният седан на Subaru WRX STI с освежения си обновен облик.

Новият модел Subaru XV, представен през тази година в Женева и първи модел в Европа, конструиран на новата глобална платформа на Subaru, също присъства във Франкфурт.

 Изцяло новият модел Subaru Impreza

Новият компактен автомобил предлага характерното за Subaru забавление при шофиране, цялостна безопасност и устойчивост над средната. Новият модел Impreza е създаден на новата глобална платформа на Subaru (SGP). Автомобилът предлага значително подобрение на здравината на корпуса и шасито, безпрецедентни нива на удоволствие от шофирането, пъргавост, защита от произшествия и комфорт при шофиране.

Оборудван с двигател Subaru BOXER, Система за симетрично задвижване на четирите колела (Symmetrical AWD) и технология EyeSight за подпомагане на управлението като стандартно оборудване, новият модел Impreza ще се предлага в Европа с 2.0-литров 4- цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер двигател*2. По-лека, подобрена вариаторна трансмисия Lineartronic осигурява по- добро ускорение и по-изострени динамични качества.

Изцяло новият модел Subaru XV

Забавният за шофиране Subaru XV съчетава смел нов дизайн и висококачествено шаси за мултифункционалност на пътя и извън него. Новата платформа, заедно с двигателя Subaru BOXER, Symmetrical AWD и технологията EyeSight за подпомагане на управлението, предлагат по-добри нива на динамика при шофиране, безопасност, способности и комфорт. Новият Subaru XV ще се предлага на европейските пазари с изцяло нова версия на 2.0- литровия 4-цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4- цилиндров боксер двигател. Преработената трансмисия Lineartronic вече се предлага стандартно с X-Mode, управляем от водача, за да осигури още по-добро управление на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни склонове.

 Forester с EyeSight

Forester модел 2018 вече се предлага с високо оценената технология EyeSight за подпомагане на управлението, осигуряваща изключителни превантивни функции за безопасност. Forester добавя към подобреното си ниво на сигурност и Side View Monitor, камера, монтирана в страничното огледало на пътника, която помага на водача да маневрира в различни ситуации при лоша видимост, например при близко движение до обекти.

 Levorg

Levorg модел 2018 е оборудван с най-съвременните технологии за безопасност на Subaru: предния и задния изглед на автомобила, повишавайки видимостта, за предотвратяване на сблъсъци.

Освен това Levorg е оборудван с LED предни светлини, които осветяват завоите, като автоматично насочват светлинния сноп в зависимост от положението на волана.

Levorg вече разполага с по-стилен екстериор и интериор. Автомобилът съчетава своя уникален и отличителен динамизъм на спортно комби с практичността на сигурна семейна кола.

WRX STI

Обновен, за да подобри цялостното усещане за шофиране, моделът WRX STI разполага с подобрена 6-степенна ръчна трансмисия и преработен централен диференциал - Multi- Mode Driver-Controlled Centre Differential (DCCD). Комбинацията от новите високоефективни спирачки Brembo*3 със 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове предоставя на WRX STI по-добри възможности за спиране.

Интериорът и екстериорът са обновени. Предната част е с актуализирана предна решетка, която увеличава спортното, агресивно излъчване на WRX STI.

Volvo спира да използва пластмасови изделия за еднократна употреба

Подобни

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.

Първите 6 месеца на годината са най-успешните в историята на компанията досега Volvo Cars отчита рекордна оперативна печалба от...

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Днес Mercedes-AMG Petronas Motorsport анонсира, че отборът е постигнал споразумение за двугодишно удължаване на договора с...

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)

Днес Renault разкри подробности за новата екстремна версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., в това число, че максималната мощност...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: