ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
26
0

SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ

SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
/add_images/news/092017/s_1505289604_256.jpg
  1. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
  2. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
  3. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ
  4. SUBARU ПРЕДСТАВЯ ВАЖНИ НОВОСТИ НА 67-ТО АВТОМОБИЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ

-Impreza се връща в Европа с нови нивa на безопасност, комбинирани с удоволствие от шофирането и комфорт при пътуване.

-Четири модела с нови усъвършенствани функции за безопасност, повече комфорт и цялостно подобрено представяне.

Subaru Europe, европейският филиал на SUBARU CORPORATION, представя изцяло новият модел Subaru Impreza като европейска премиера на 67-то международно автомобилно изложение във Франкфурт.

Освен това Subaru представя моделa Forester с EyeSight технология за подпомагане на управлението и обновения Levorg, оборудван с нови технологии за безопасност.

Така вече Subaru предлага 5 модела*1 от гамата си, оборудвани с технологията EyeSight. Показан e и спортният седан на Subaru WRX STI с освежения си обновен облик.

Новият модел Subaru XV, представен през тази година в Женева и първи модел в Европа, конструиран на новата глобална платформа на Subaru, също присъства във Франкфурт.

 Изцяло новият модел Subaru Impreza

Новият компактен автомобил предлага характерното за Subaru забавление при шофиране, цялостна безопасност и устойчивост над средната. Новият модел Impreza е създаден на новата глобална платформа на Subaru (SGP). Автомобилът предлага значително подобрение на здравината на корпуса и шасито, безпрецедентни нива на удоволствие от шофирането, пъргавост, защита от произшествия и комфорт при шофиране.

Оборудван с двигател Subaru BOXER, Система за симетрично задвижване на четирите колела (Symmetrical AWD) и технология EyeSight за подпомагане на управлението като стандартно оборудване, новият модел Impreza ще се предлага в Европа с 2.0-литров 4- цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер двигател*2. По-лека, подобрена вариаторна трансмисия Lineartronic осигурява по- добро ускорение и по-изострени динамични качества.

Изцяло новият модел Subaru XV

Забавният за шофиране Subaru XV съчетава смел нов дизайн и висококачествено шаси за мултифункционалност на пътя и извън него. Новата платформа, заедно с двигателя Subaru BOXER, Symmetrical AWD и технологията EyeSight за подпомагане на управлението, предлагат по-добри нива на динамика при шофиране, безопасност, способности и комфорт. Новият Subaru XV ще се предлага на европейските пазари с изцяло нова версия на 2.0- литровия 4-цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4- цилиндров боксер двигател. Преработената трансмисия Lineartronic вече се предлага стандартно с X-Mode, управляем от водача, за да осигури още по-добро управление на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни склонове.

 Forester с EyeSight

Forester модел 2018 вече се предлага с високо оценената технология EyeSight за подпомагане на управлението, осигуряваща изключителни превантивни функции за безопасност. Forester добавя към подобреното си ниво на сигурност и Side View Monitor, камера, монтирана в страничното огледало на пътника, която помага на водача да маневрира в различни ситуации при лоша видимост, например при близко движение до обекти.

 Levorg

Levorg модел 2018 е оборудван с най-съвременните технологии за безопасност на Subaru: предния и задния изглед на автомобила, повишавайки видимостта, за предотвратяване на сблъсъци.

Освен това Levorg е оборудван с LED предни светлини, които осветяват завоите, като автоматично насочват светлинния сноп в зависимост от положението на волана.

Levorg вече разполага с по-стилен екстериор и интериор. Автомобилът съчетава своя уникален и отличителен динамизъм на спортно комби с практичността на сигурна семейна кола.

WRX STI

Обновен, за да подобри цялостното усещане за шофиране, моделът WRX STI разполага с подобрена 6-степенна ръчна трансмисия и преработен централен диференциал - Multi- Mode Driver-Controlled Centre Differential (DCCD). Комбинацията от новите високоефективни спирачки Brembo*3 със 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове предоставя на WRX STI по-добри възможности за спиране.

Интериорът и екстериорът са обновени. Предната част е с актуализирана предна решетка, която увеличава спортното, агресивно излъчване на WRX STI.

Влекачът на Tesla с по-добра аеродинамика от Bugatti. Ускорява се от 0 до 96 км/ч за 5 секунди

Подобни

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Европейското подразделение на Nissan обяви, че за трите месеца от пазарното лансиране на изцяло новото поколение на 100%...

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Източник: www.hyundai.bg Veloster запазва уникалната си асиметрична конфигурация на каросерията с две плюс една врати Наличен...

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия Максимална мощност и защита на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: