ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Стартираха продажбитие на Hyundai Kona

like0 unlike0
Auto-Press 28 Jun 2017 Новини
31
0
Стартираха продажбитие на Hyundai Kona

В Южна Корея вчера започнаха продажбите на Hyundai Kona. Новият компактен кросовър вече събра в страната над 5000 предварителни поръчки, а плановете на компанията са до края на годината да се продадат 26 000 автомобила.

От старта си Hyundai Kona идва с 1,6-литрови двигатели - бензинов турбомотор с мощност 177 к. с. и турбодизел с две нива - 115 и 136 к. с. Всички варианти имат 7-степенна роботизирана кутия със сдвоен съединител, а най-мощният вариант е и със задвижване на четирите колела.

Списъкът на стандартното и допълнително оборудване включва мултимедийна система, прожекционен дисплей, безжично зарядно за смартфони, системи за превантивно спиране и мониторинг на слепите зони.

В Южна Корея цената на Hyundai Kona тръгва от 18 950 000 вона ($16 700). От август автомобилът влиза в продажба и в Европа, а от декември и в Щатите. За Стария континент ще има варианти с 1-литров, трицилиндров двигател с различни нива на мощности, а за Северна Америка и двулитров, четирицилиндров атосферен мотор.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: