ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SsangYong Tivoli : 100 000 и продължават

like0 unlike0
Auto-Press 24 Jun 2016 Новини
120
0
SsangYong Tivoli : 100 000 и продължават

SsangYong обяви, че производството на автомобили от семейството Tivoli (Tivoli и Tivoli XLV) е преминало границата от 100 000 единици. 63 693 от тях са били сглобени през миналата година, а шестцифрената граница е била регистрирана на 13 юни.

Юбилейната границата е достагната за само 17 месеца, което е рекорден резултат за историята на марката. За сравнение, от SsangYong споделят, че на Rexton са му били необходими 26 месеца, а на Korando 29 месеца.

От SsangYong коментират, че благодарение на рекордните продажби на Tivoli през изминалата година на ниво от 45 000 единици, пазарът на компактни SUV модели в Корея се е увеличил почти 3 пъти, а от началото на тази година се е подобрил с още 34%.

За изминалия месец, от SsangYong отчитат продажбата на 7545 представителя на семейството Tivoli, а реализацията му от началото на годината е с почти 56% по-добра в сравнение със същия период на миналата година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: