ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Специално LaFerrari Aperta се продаде за рекордните 8.3 милиона евро (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Sep 2017 Новини
26
0
Специално LaFerrari Aperta се продаде за рекордните 8.3 милиона евро (Видео)

Ferrari обяви, че по време на специално организираният по случай 70 години на марката на пистата Фиорано търг в края на миналата седмица, уникален представител на LaFerrari Aperta е достигнал рекордната цена от 8.3 милиона евро.

От Ferrari обявиха, че средствата, събрани от суперспортната кола, ще бъдат дарени на международната организация Save the Children, работеща за подобряването на живота на децата в повече от 120 държави в целия свят. В този случай, парите ще бъдат използвани за подобряването на условията на учебния процес в Азия и Африка.

Предишното най-добро постижение за представител на LaFerrari Aperta беше регистриран през декември миналата година, като достигнатата тогава цена беше 7 милиона долара. Тогава средствата бяха предназначени за подпомагане на нуждаещите след разрушителното земетресение в Централна Италия.

Закупеният през миналата седмица представител на LaFerrari Aperta е уникален не само поради специалните си дизайн елементи, но и поради факта, че той е допълнителна бройка към първоначално предвидената лимитирана серия от само 209 за модела.

По време на юбилейното събитие на Ferrari на Фиорано са били продадени още няколко изключително интересни коли, в това число California 250 GT SWB за 7.9 милиона евро, 250 GT Cabriolet Series I от 1958 година за 4.7 милиона евро и 365 GTB/4 за 1.8 милиона евро.

Volvo спира да използва пластмасови изделия за еднократна употреба

Подобни

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.

Първите 6 месеца на годината са най-успешните в историята на компанията досега Volvo Cars отчита рекордна оперативна печалба от...

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години

Днес Mercedes-AMG Petronas Motorsport анонсира, че отборът е постигнал споразумение за двугодишно удължаване на договора с...

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)

Днес Renault разкри подробности за новата екстремна версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., в това число, че максималната мощност...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: