ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Северна Корея прави и леки коли!

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jan 2018 Новини
30
0
Северна Корея прави и леки коли!

Много е трудно да се получи каквато и да е достоверна информация от страната поради силната й затвореност. Доскоро дори не се знаеше дали прави леки коли, а снимките от улиците изглеждаха направо пусти.

Преди броени дни се получи известна информация, че все пак там се правят леки коли от държавната компания с трудното име JVC Chongpung. Основното й производство, естествено е за нуждите на огромната севернокорейска армия и на основния проблем на страната – хранителни продукти.

От 2012- година насам компанията произвежда камиони, автобуси, пикапи, всъдеходи, трактори и леки коли с марката Naenara. Според публикуваната информация, техническите характеристики на тези транспортни средства са – разход на гориво 42 – 50 г/км за леките коли и автобусите, 58 г/км за камионите, а максималната скорост в рамките на 120 – 180 км/ч. Максималната мощност на двигателите се движи в диапазона 55 – 80 кВт.

Според оскъдната информация автомобилите Naenara горят малко, имат климатици, усилватели на волана, електропакет на стъклата, парктроник и система старт-стоп.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: