ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT отчете най-високата оперативна печалба в историята си

like0 unlike0
Auto-Press 15 Mar 2018 Новини
36
0
SEAT отчете най-високата оперативна печалба в историята си

SEAT обяви, че през изминалата календарна година оперативната печалба на марката се е увеличила с 24.8% и е достигнала рекордното за цялата история на компанията ниво от 191 милиона евро (153 млн евро за 2016 г). От испанската фирма споделят, че на базата на данните на компанията-майка Volkswagen Group, оборотът й за миналата година също е достигнал рекордно ниво от 9.892 млрд евро, което представлява увеличение от 11.2% в сравнение с предходната.

Основният “виновник” за подобрението в пазарните позиции на SEAT през миналата година са увеличените продажби. Търсенето на продуктите на марката през 2017-та достигна ниво от 468 400 автомобила, което представлява увеличение от 14.6% в сравнение с предходната и е най-доброто годишно от 2001 година насам.

“Всички членове на екипа на SEAT могат да бъдат горди от тези резултати”, споделя Лука де Мео, президент на испанската марка. “Много сме доволни от постигането на най-добрите резултати в историята на компанията и в същото време целим да продължим да разширяваме нашия бизнес от по-силно”.

SEAT постави силно начало и на 2018 година, след като през януари марката отчете ръст от 20.4% в продажбите си, които са достигнали рекордното ниво от 38 900 единици в глобален мащаб.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: