ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като  официален сервизен партньор в България 

like0 unlike0
Auto-Press 09 Nov 2018 Новини
232
0
Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като  официален сервизен партньор в България 

-Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като официален сервизен партньор

-Нарастващият брой автомобили Rolls Royce изисква  засилено присъствие в България

Rolls-Royce Motor Cars разширява още повече клиентската си сервизна мрежа в Югоизточна Европа. „М Кар София“, беше упълномощен със статут на сервизен център от водещия производител на луксозни автомобили Rolls-Royce. Motor Cars и вече официално ще изпълнява функциите на официален сервиз на Rolls-Royce Motor Cars Service в София.  Той ще извършва всички ремонтни и сервизни дейности на автомобилите от марката Rolls-Royce.

Иво Божинов, управител на „М Кар София“, заяви: “Инвестирахме в опитния ни екип и съоръжения, граничещи с прозведения на изкуството, за да успее „М Кар София“ не само да отговори на изискванията  на клиентите на Rolls-Royce, но и да ги надвиши“. - И допълни - “Чувстваме се много горди, че преминахме през целия труден процес, доказвайки че можем да отговорим на условията на може би най-добрите, и сега имаме възможност да представяме най-луксозната марка”.

Питър Шопман, регионален директор на Rolls-Royce Motor Cars, коментира: “С неотдавнашното пускане на модела New Phantom и продължаващия интерес към по-неформалния Ghost, броят на автомобили Rolls Royce в Югоизточна Европа продължава да расте. Добрите първоначалните данни за продажбите на SUV-итата на Rolls-Royce Cullinan ни карат да се чувстваме уверени, че ще увеличим пазарния си успех в региона”. 

И допълни - “Клиентите от България, както и собствениците на автомобили, които посещават тази вълнуваща част от Европа, вече имат подходящ партньор, с който да се погрижат за сервизните нужди на автомобилите си. Нашата цел е да задоволим нуждите на най-претенциозните клиенти в автомобилния свят, където и да се намират“.

Оторизираният сервиз на Rolls-Royce Motor Cars в  София – “М Кар София“, се намира в сърцето на столицата – на бул.  Чернивръх 53.

Hyundai и Kia със стратегическо партньорство с Vodafone

Подобни

1.1 млн долара за първата бройка на MUSTANG SHELBY GT500 2020

1.1 млн долара за първата бройка на MUSTANG SHELBY GT500 2020

Първата бройка на изцяло новия MUSTANG SHELBY GT500, който Ford представи само преди броени дни, беше продаден по време на ...

Казахският феномен – всъдеходът “син” на ГАЗ-66 и Волга

Казахският феномен – всъдеходът “син” на ГАЗ-66 и Волга

В Казахстан навремето е била произведена малка партида уникален по конструкцията си всъдеход с име LAF 4101. За постройката...

ГАЗ-18 – машината изпреварила времето си!

ГАЗ-18 – машината изпреварила времето си!

Тази машина е била чакана с голямо нетърпение, защото тези за които е била предназначена просто не са можели да карат други коли,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: