ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault с втори концептуален магазин за електромобили

like0 unlike0
Auto-Press 18 Jun 2018 Новини
214
0
Renault с втори концептуален магазин за електромобили

След като през февруари тази година Renault откри първия си концептуален магазин за електромобили в Стокхолм, Швеция, сега френската марка прави същото и на територията на Германия- в Берлин, като продължава да разширява мрежата си градски концептуални магазини.

От Renault споделят, че магазинът в Берлин, който е уникално за територията на Германия съоръжение, функционира по същия начин като този в Стокхолм, който пък от своя страна към момента има отчетени повече от 14 000 посетитяле само за три месеца.

“Все повече и повече автомобилисти проявяват по-голям интерес към електрическите автомобили, но все още знаят малко за тях”, коментира Жил Норман, старши вицепрезидент на подразделението Electric Vehicles Business на Groupe Renault. “В ролята си на най-успешната електрическа марка в Европа към момента, целта на Renault е да излезе и да се срещне с тези клиенти, да отговори на техните въпроси и да улесни преминаването на онези, които решат да направят крачката към електрическия живот”

Renault е лидер в света на еректромобилите в Европа, като заема челната позиция през последните четири години. Към момента марката има 170 000 реализирани електрически коли, като ZOE е най-продаваната такава в Европа, а Kangoo Z.E. е лидер при електрическите ванове.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: