ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault Pro+ СЕ ЗАВРЪЩА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ В ХАНОВЕР

like0 unlike0
Auto-Press 22 Sep 2016 Новини
49
0
Renault Pro+ СЕ ЗАВРЪЩА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ В ХАНОВЕР

Източник: www.renault.bg

Започва 66-тото издание на IAA Commercial Vehicles, което е водещият международен търговски панаир за мобилност, транспорт и логистика. Панаирът се провежда в Хановер, Германия, между 21 и 29 септември 2016.

Renault Pro+ се завръща, за да представи различни трансформации, базирани на цялата моделна гама, предназначени да отговорят на разнообразните нужди на професионалните клиенти от целия свят.

Renault Pro+ представя четири модификации, базирани на новия пикап Renault Alaskan, както и нови технологии за подобряване на сцеплението и автоматична трансмисия.

Renault Pro+ обявява също и ново партньорство с Renault Sport Formula One Team.

Хановер е сцената, на която Renault Pro+ представя трансформираните си автомобили

Renault Pro+ продължава своето международно разрастване с дори още по-богата гама от трансформирани LCV и пикап модели, предназначени да посрещнат разнообразните нужди на професионалните клиенти.

Renault Pro+ представя четири модификации, базирани на новия пикап Renault Alaskan, отразяващи разнообразните му способности: линейка, пожарна, подвижна вишка и пътна помощ.

При вановете се предлага възможност за поръчка спрямо конкретните нужди на клиента. Сега Renault Pro+ предлага нови решения за повишаване на сцеплението, това става чрез гамата на Renault X-Track и Master 4x4, оборудвани според конкретни нужди, и подготвени за различни видове терен.

Нещо повече, Kangoo вече се предлага с автоматичната трансмисия EDC (Efficient Dual Clutch), отговаряща на високите стандарти по отношение на представяне и ефикасност.

Специално предложение за Формула 1, за да се насладите на тръпката от моторните спортове

Renault Pro+ работи също с Формула 1 чрез партньорство, установено с Renault Sport Formula One Team.

Адаптирани спрямо нуждите на Формула 1, лекотоварните автомобили ще помагат отстрани на пистата. За да отпразнува партньорството и да сподели страстта си към моторния спорт, в цялата LCV гама ще се предлагат лимитирани серии Formula Edition, изпълнени в златно жълт и черен цвят.

Стъпвайки върху позицията си в Европа, с 18-годишна история като No. 1 на LCV пазара и стабилна основа в Латинска Америка и Африка, Renault Pro+ преследва своите световни амбиции с още по-широка гама от автомобили, подготвени спрямо многото и разнообразни нужди на бизнес клиентите. Renault Pro+ продължава да разширява своето предложение чрез гама от услуги, предназначени за купувачите на лекотоварни автомобили, които се предлагат основно чрез световната мрежа от 650 специализирани центъра, отговарящи на най-високите стандарти.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: