ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Qoros 3 sedan City SUV – “всъдеходен” ... седан от Китай

like0 unlike0
Auto-Press 23 Sep 2016 Новини
104
0

Qoros 3 sedan City SUV – “всъдеходен” ... седан от Китай

Qoros 3 sedan City SUV – “всъдеходен” ... седан от Китай
/add_images/news/092016/s_1474617602_4.jpg
  1. Qoros 3 sedan City SUV – “всъдеходен” ... седан от Китай

Почти няма голям автомобилен производител, който да не предлага истински и псевдоварианти оф-роуд на моделите си. Вече има и подобен модел ... седан. Това направи наскоро марката Qoros, която след хечбека си с "повишена" проходимост Qoros 3 дебютира и с подобен вариант на ... седан - Qoros 3 sedan City SUV.

Марката Qoros беше създадена от китайския автопроизводител Chery със съдействието на израелския венчърен фонд Israel Corporation. Миналата година дебютира кросовърът Qoros City SUV, а сега китайско-израелското предприятие заяви че е готово и с подобен седан. Този оф-роуд сити вариант има пластмасови кори, колела с повишен диаметър и повишен пътен просвет. Е, липсва му нещо доста съществено – именно добавката 4х4, защото идва само с предно задвижване, подобно на предшественика му хечбека.

Според предварителната информация, крос-модификацията Qoros 3 sedan има бензинов турбо мотор 1,6 л с мощност 156 к.с. Предевателната кутия е 6-степенна механична или автоматична. Ориентировъчната цена на Qoros 3 City SUV седан е в рамките на 20-22 хиляди долара. Презентацията на модела Qoros 3 sedan City SUV е предвидена за автосалона в Гуанчжоу през ноември.

Китайско-израелската марка търси партньори за лансиране на продукцията си в Европа, но засега повдигнатите хечбеци и сега седан не са сред най-търсените в Стария континент, въпреки че се наблюдава повишаване на интереса. Дори в Поднебесната империя търсенето все още не е голямо – през миналата година Qoros е реализирал на пазара едва 14 000 коли машин. Това е два пъти повече, обаче от реализациите на марската през 2014-а година, но далеч от първоначалните планове за продажба на 120-140 хиляди автомобила годишно.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: