ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Преизбраха Карлос Таварес за президент на ACEA

like0 unlike0
Auto-Press 11 Dec 2018 Новини
305
0
Преизбраха Карлос Таварес за президент на ACEA

Бордът на директорите на Асоциацията на производителите на автомобили в Европа (ACEA) гласува отново доверие на Карлос Таварес, като го преизбра за президент на организацията и за 2019 година.

Карлос Таварес, който е председател на управителния борд на автомобилния гигант PSA Group е бил преизбран след анонимно гласуване, след предложение на борда на директорите на ACEA и ще продължи да оглавява асоциацията и през следващата година.

Според последните данни на ACEA, че през октомври в Европа се наблюдава спад в регистрациите на нови леки коли със 7.3% до ниво от 1 083 612 единици. Лидер на през месеца продължава да бъде Volkswagen Group, но в резултатите на групата прави впечатление сериозното понижение, което отчита самата група (-21.5%), както и най-вече това при Audi (-53.9%) и Porsche (-64.1%).

За октомври, от ACEA отчитат ръст от 6.9% в регистрациите на нови търговски автомобили (леко-, средно- и тежкотоварни, абтобуси и камиони), като достигнатото ниво е било от 221 514 единици.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: