ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Polestar 1: Първи динамични тестове и предстоящо участие на Автосалон Пекин 2018 (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Apr 2018 Новини
44
0
Polestar 1: Първи динамични тестове и предстоящо участие на Автосалон Пекин 2018 (Видео)

Автомобилната марка Polestar обяви, че първата кола на компанията- Polestar 1, ще отбележи участие на международното изложение в Пекин, което започва през следващата седмица.

От Polestar анонсират също така, че наскоро са приключили първите динамични изпитания на колата, като те са се провели в изключително неблагоприятните условия, които предлага северната част на Швеция.

От марката споделят, че след двуседмичната тестова програма, провела се в условия с температури, стигащи до -28 градуса, инженерите и изпитателите са изключително доволни от резулататите, като основната цел е била оценката на хибридната задвижваща система на колата, оптимизирането на окачването и пътното поведение на Polestar 1.

Polestar 1, който ще бъде лансиран на пазара в средата на следващата година, ще се възползва от пълния потенциал на Volvo и Geely по отношение на най-новите технологични решения, но в същото време в него ще видим и изцяло уникални решения, характерни единствено за специализираната с бъдещите си електрифицирани автомобили марка.

Автомобилът представлява двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на водача възможност да подчини максимална мощност от 600 конски сили и максимален въртящ момент от 1000 Нм. Тези параметри автоматично позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на луксозните, автомобили.

Уникална черта на Polestar 1, заявки за закупуването на който вече се приемат, ще бъде тази, че той ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го поставя на върха при хибридните по този параметър.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: