ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Покупка на зареждаем хибрид втора употреба

like0 unlike0
Auto-Press 24 Aug 2020 Новини
780
0
Покупка на зареждаем хибрид втора употреба

Гамата от plug-in хибриди бързо нараства и в същото време съответният им пазар втора употреба. По-”младите” от тях като Volvo V60 D6 в момента се предлагат от 9500 евро, според списанието "Auto Straßenverkehr". Популярните модели зареждаеми хибриди като Audi A3 Sportback E-Tron могат да се намерят на пазара за едва 12 000 евро.

По правило купувачите не трябва да се притесняват от изправноста на батерията. За разлика от смартфоните, производителността на батериите в колата не намалява толкова много според експертите.

„Нашият опит е, че батериите дори се държат по-добре, отколкото обещават много производители. След повече от 200 000 километра и седем до осем години работа много от батериите все още работят с 80 до 90 процента от първоначалния си капацитет “ - казва Фолкер Бландов, глобален ръководител на E-Mobility TÜV Süd. - "Това означава висока стабилност на цикъла и много малко стареене."

Независимо от това проверката на състоянието на батерията трябва да е в горната част на списъка, когато купувате употребяван зареждаем хибрид. Електрониката на автомобила предпазва акумулатора от екстремни натоварвания. Въпреки това, типът и честотата на зареждане, например, оказват влияние върху производителността. „Ходенето при дилъра на марката си заслужава преди приключването на сделката, защото той може да види и анализира оставащия капацитет и състоянието на акумулатора в автомобила“ е съветът на E-Mobility TÜV Süd.

Победа за Мирослав Ангелов в планинско „Осогово“ 2020 С чорапи зад волана? Забравете!

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: