ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Pininfarina разработва дизайна на първите виетнамски автомобили

like0 unlike0
Auto-Press 16 Feb 2018 Новини
270
0
Pininfarina разработва дизайна на първите виетнамски автомобили

Виетнамската компания Vinfast вече е наясно с дизайна на бъдещите си модели, който се разработва от ателието Pininfarina. Работата на италианците е била избрана сред 20 други предложения с гласуване от над 62 000 човека.

Производителят засега не предоставя никаква техническа информация за новите модели. Известно е само, че става дума за седан и кросовър, които ще имат сходна стилистика, “отчитаща местните предпочитания и същевременно отговаряща на съвременните тенденции”.

Началота на производството на седана и кросовъра е планирано за септември 2019-а година. Към 2025-а година компанията-производител VinFast смята да произвежда по половин милион автомобила годишно.

Ателието Pininfarina ще представи следващия месец по време на Женевския автосалон и концептуален електрически гранд-турър HK GT, построен в сътрудничество с хонконгската компания Hybrid Kinetic Group. За този автомобил също няма засега информация, а само че главната роля при разработката му се е отдавала на стила и екологичноста. Това е втората разработка на италианците за Hybrid Kinetic Group – първата беше за концепт на кросовър c 800 к.с. силов агрегат с микротурбогенератор.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: