ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Peugeot 2008 и 3008 със спортни модификации GTI

like0 unlike0
Auto-Press 25 Aug 2016 Новини
46
0
Peugeot 2008 и 3008 със спортни модификации GTI

Френската компания Peugeot в духа на традициите си ще предложи на пазара спортни модификации на всъдеходите си 2008 и 3008. Това потвърждава не веднъж изказваните желания на компанията за пускане на възможно най-голям брой спортни варианти на всичките й модели.

Новата информация, идваща от шефа на конструкторското бюро на марката Лоран Бланше, е че се подготвят варианти на всъдеходите на французите в спортните модификации GT, GTi и GT Line. Той отбелязва още, че това не е първата крачка към пускането на подобни спортни варианти, защото и в момента се правят модификации Gti на моделите 208 и 308.

Досега, обаче, компанията не си е правила експерименти на тема спорт със всъдеходите си, но предполага, че ще се съумее да предложи достойни съперници на пазара на конкуренцията в лицето например на Nissan Juke Nismo.

За спортните варианти ще се педлага нова гама двигатели, а окачването на автомобилите ще претърпи сериозно модифициране. Докато не се приключат работите по разработката на новите спортни версии на всъдеходите, компанията няма да има възможност дори да подскаже ориентировъчно цените им.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: