ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel Grandland X получи нов дизелов двигател

like0 unlike0
Auto-Press 30 Apr 2018 Новини
385
0

Opel Grandland X получи нов дизелов двигател

Opel Grandland X получи нов дизелов двигател
/add_images/news/042018/s_1525071604_850.jpg
  1. Opel Grandland X получи нов дизелов двигател

Opel Grandland X получи нов дизелов задвижващ агрегат, който обещава по-голяма мощност и по-ниска консумация на гориво в сравнение с двигателя, който замества.

Новият мотор за Opel Grandland X е четирицилиндров с работен обем от 1.5 литра и е в състояние да генерира максимална мощност от 130 конски сили и максимален въртящ момент от 300 Нм при 1750/мин, като в комбинация с шестстепенна механична предавателна кутия и система за икономия на гориво Start/Stop идва с официален среден разход на гориво от едва 4.2 литра на 100 километра.

Новото двигателно предложение в модификационното портфолио на Opel Grandland X се предлага също така в съчетание с нова осемстепенна автоматична предавателна кутия, която благодарение на оптимизираната си работа, обещава допълнително подобрение в разхода на гориво на SUV модела. Според официалните данни на компанията, тази версия на новия дизелов Grandland X е в състояние да измине всеки 100 километра с гориво, което може да достигне до скромни 4.1 литра.

По време на международното изложение във Франкфурт през септември миналата година от Opel обявиха, че именно Grandland X ще бъде първото plug-in хибридно моделно предложение на марката.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: