ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

like0 unlike0
Auto-Press 09 Nov 2018 Новини
262
0

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати
/add_images/news/112018/s_1541746808_395.jpg
  1. Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

• Прeдставяне на изцяло новия Audi Q8, акцент на събитието.

• Изпълнителният директор на “Порше БГ”, Маркус Татцер и управителят на “Порше Пловдив”, Николай Димитров поздравиха гостите на откриването.

• За гостите на събитието беше представен спортния Audi RS5.

Обновеният шоурум на Audi с официалната церемония по повод откриването на 7 ноември 2018. Продажбено-сервизният комплекс , който работи от дванадесет години под името “Порше Пловдив” е собственост на Порше Интер Ауто, дъщерна фирма на една от една от най-големите фирми в Европа за търговия с автомобили Порше Холдинг Залцбург, част от концерна Volkswagen AG.

На вечерното събитие присъстваха повече от сто клиенти и лючбители на марката, представители на икономическия и социален елит на региона. Изпълнителният директор на Порше БГ и Порше Интер Ауто и удправителят на продажбено-сервизния комплекс прерязаха символично лентата. Маркус Татцер подчерта, че е изключително удоволетворен от стабилното търговско представяне на марката в региона, което е довело и до решението за инвестция в развитието и модернизирането на шоурума.

„Порше Пловдив” удвои площта си и след реконструкцията е разположен на 1 500 кв.м. В изложбената част на шоурума са представени десет актуални модела на марката. Сервизът е оборудван със съвременна техника, в съответствие с актуалните корпоративни стандарти и професоналните изисквания на марката Audi. Резервни части, оторизираният вносител доставя ежедневно, което допринася допълнително за качеството и скоростта на сервизните услуги. Обслужването е на ниво, което отговаря напълно на европейските норми и се основава на дългогодишния търговски опит и квалификация на служителите в продажбено и следпродажбено обслужване.

“Порше Пловдив”е сертифициран Audi Gebrauchtwagen :plus дилър , заводска програма за сертифицирани употребявани автомобили.

Продажбено-сервизният комплекс в близко бъдеще ще бъде оборудван и сертифициран за продажба и поддръжка на предстоящите изцяло електрически модели на марката.

Желаещите да посетят „Порше Пловдив” могат да направят това всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 и в събота от 10.00 до 14.00. Повече информация, възможност за записване за тестово шофиране и заявка на час за сервизно обслужване може да се направят на https://www.porscheplovdiv.bg.

Hyundai и Kia със стратегическо партньорство с Vodafone

Подобни

1.1 млн долара за първата бройка на MUSTANG SHELBY GT500 2020

1.1 млн долара за първата бройка на MUSTANG SHELBY GT500 2020

Първата бройка на изцяло новия MUSTANG SHELBY GT500, който Ford представи само преди броени дни, беше продаден по време на ...

Казахският феномен – всъдеходът “син” на ГАЗ-66 и Волга

Казахският феномен – всъдеходът “син” на ГАЗ-66 и Волга

В Казахстан навремето е била произведена малка партида уникален по конструкцията си всъдеход с име LAF 4101. За постройката...

ГАЗ-18 – машината изпреварила времето си!

ГАЗ-18 – машината изпреварила времето си!

Тази машина е била чакана с голямо нетърпение, защото тези за които е била предназначена просто не са можели да карат други коли,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: