ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

like0 unlike0
Auto-Press 09 Nov 2018 Новини
258
0

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати
/add_images/news/112018/s_1541746808_395.jpg
  1. Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

• Прeдставяне на изцяло новия Audi Q8, акцент на събитието.

• Изпълнителният директор на “Порше БГ”, Маркус Татцер и управителят на “Порше Пловдив”, Николай Димитров поздравиха гостите на откриването.

• За гостите на събитието беше представен спортния Audi RS5.

Обновеният шоурум на Audi с официалната церемония по повод откриването на 7 ноември 2018. Продажбено-сервизният комплекс , който работи от дванадесет години под името “Порше Пловдив” е собственост на Порше Интер Ауто, дъщерна фирма на една от една от най-големите фирми в Европа за търговия с автомобили Порше Холдинг Залцбург, част от концерна Volkswagen AG.

На вечерното събитие присъстваха повече от сто клиенти и лючбители на марката, представители на икономическия и социален елит на региона. Изпълнителният директор на Порше БГ и Порше Интер Ауто и удправителят на продажбено-сервизния комплекс прерязаха символично лентата. Маркус Татцер подчерта, че е изключително удоволетворен от стабилното търговско представяне на марката в региона, което е довело и до решението за инвестция в развитието и модернизирането на шоурума.

„Порше Пловдив” удвои площта си и след реконструкцията е разположен на 1 500 кв.м. В изложбената част на шоурума са представени десет актуални модела на марката. Сервизът е оборудван със съвременна техника, в съответствие с актуалните корпоративни стандарти и професоналните изисквания на марката Audi. Резервни части, оторизираният вносител доставя ежедневно, което допринася допълнително за качеството и скоростта на сервизните услуги. Обслужването е на ниво, което отговаря напълно на европейските норми и се основава на дългогодишния търговски опит и квалификация на служителите в продажбено и следпродажбено обслужване.

“Порше Пловдив”е сертифициран Audi Gebrauchtwagen :plus дилър , заводска програма за сертифицирани употребявани автомобили.

Продажбено-сервизният комплекс в близко бъдеще ще бъде оборудван и сертифициран за продажба и поддръжка на предстоящите изцяло електрически модели на марката.

Желаещите да посетят „Порше Пловдив” могат да направят това всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 и в събота от 10.00 до 14.00. Повече информация, възможност за записване за тестово шофиране и заявка на час за сервизно обслужване може да се направят на https://www.porscheplovdiv.bg.

В Белорусия “възкресяват” проекта ё-мобил? Toyota анонсира и нова Corolla Sedan (Видео)

Подобни

Renault-Nissan-Mitsubishi с поредна статегическа инвестиция

Renault-Nissan-Mitsubishi с поредна статегическа инвестиция

Фондът за рисков капитал на Renault-Nissan-Mitsubishi- Alliance Ventures, обяви, че компанията е най-новия инвеститор...

Peugeot разширява колекцията LEGEND Lifestyle

Peugeot разширява колекцията LEGEND Lifestyle

Peugeot представя нови облекла и аксесоари LEGEND за фенове на лъвската марката. Техният ретро стил е създаден от дизайнерите на...

Бивш дизайнер на Porsche направи за китайци елкросовър с пробег от 700 км!

Бивш дизайнер на Porsche направи за китайци елкросовър с пробег от 700 км!

Новият китайски кросовър Enovate ME7 ще се предлага не само на пазара в Поднебесната, но и в други световни пазари. Масовото му...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: