ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата гума Bridgestone Ecopia H002 ще помогне на автопарковeте да намалят общите си разходи дори при трудни условия

like0 unlike0
Auto-Press 25 Sep 2018 Новини
138
0
Новата гума Bridgestone Ecopia H002 ще помогне на автопарковeте да намалят общите си разходи дори при трудни условия

Предлагайки най-доброто в категории икономия на гориво и сцепление на мокра настилка, най-новото поколение гуми Ecopia осигурява първокласно представяне през цялата година

Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света, обяви пускането на най-новото поколение гуми Ecopia за по-нисък разход на гориво. Прилагайки новаторска концепция за шарката на гумата и новоразработена технология за химичния им състав, новите гуми Ecopia H002 позволяват на автопаркове за дълги разстояния да намалят общите си разходи чрез най-нисък разход на гориво - без компромиси при пробега. Те също така постигат изключителни резултати при дъждовни метеорологични условия и предлагат целогодишно удобство, спазвайки европейското законодателство, свързано с шофирането при зимни условия.

Най-доброто на пазара, по всички критерии

При 30% от всички разходи, горивото е най-голямата оперативна цена за автопаркове за дълги разстояния. И не само това, днес индустрията също се сблъсква с все по-предизвикателните разпоредби на ЕС за емисиите на CO2 и повтарящите се опасения за пътната безопасност, особено при лоши метеорологични условия. Последното поколение гуми Ecopia е проектирано да отговори на тези ежедневни предизвикателства.

Новата гума Ecopia H002 постига най-доброто в категория икономия на гориво, като при комбинацията от управление, задвижване и ремарке е получила обща оценка EU A-A-A. Чрез използването на нови гуми Ecopia на осите за управление, задвижване и ремарке, обикновен автопарк, насочен за дълги разстояния, би могъл да спести повече от 200 000 евро годишно от разходите за гориво и да намали своите емисии на CO2 с 546 тона годишно.

И освен предимствата за нисък разход на гориво, най-новото поколение гуми Ecopia е проектирано така, че шофирането да продължи и да осигури безопасността на водачите при тежки атмосферни условия. Гумите предлагат най-доброто в категория сцепление на мокра настилка, като превъзхождат всички конкуренти - тествани и доказани от TÜV SÜD. Новите гуми Ecopia също постигнаха отлични рейтинги за сцепление на влажна повърхност, като комбинацията при управление, задвижване и ремарке е получила обща оценка EU B-B-B.

И отвъд просто мокрите метеорологични условия, новото поколение Ecopia е напълно подготвено за зимата като единствената гума за автопаркове за дълги разстояния с маркировки 3PMSF и M+S, които се предлагат във всички позиции на автомобила. Това означава, че гамата е в съответствие с всички законодателства при зимни условия в цяла Европа, а автопарковете могат да се насладят на удобство и спокойствие през цялата година.

Цялостният подход на Bridgestone за спестяване на гориво

Новата Ecopia H002 ще бъде пусната в експлоатация през септември 2018 г. С 315 / 70R22.5 управление и 385 / 55R22.5 ремарке, с още четири продукта до края на 2018 г. Пълната серия, включително сериите 60" ще бъде завършена през 2019 г., за да обхване всички основни размери за дълги разстояния.

Новата серия Ecopia е последната инициатива в цялостния подход на Bridgestone за максимално намаляване на разходите на гориво на автопарковете. В комбинация със серията регенериращи гуми с нисък разход на гориво FuelTech® на Bandag, системата за следене на гумите Tirematics и цялостната услуга за управление на гумите за търговски автопаркове, Total Tire Care, Ecopia H002 могат да осигурят на клиентите спокойствие, тъй като те ще намалят оперативните разходи.

Паоло Ферари, главен изпълнителен директор и президент на Bridgestone EMEA, заяви: "В Bridgestone, чрез нашия силно ориентиран клиентски подход, нашата голяма и нарастваща мрежа от услуги и информация, предоставени от нашите системи за управление на гуми "Total Tire Care ", ние разбираме нуждите на автопарковете по-добре от всеки друг. В една индустрия и свят в бърза трансформация автопарковете все повече търсят ефективност, устойчивост, безопасност и удобство. Съвместно създадени и тествани на над 14 милиона километра с ключови клиенти-автопаркове в Европа, новите гуми Ecopia H002 ще позволят на клиентите ни да постигнат и четирите, като намалят оперативните разходи, емисиите на C02 и осигурят постоянна производителност през цялата година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: