ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата Corsa на Opel през 2019. Идва и електрическа версия

like0 unlike0
Auto-Press 14 Feb 2018 Новини
100
0
Новата Corsa на Opel през 2019. Идва и електрическа версия

Днес Opel обяви, че следващото поколение на Opel/Vauxhall Corsa ще бъде пуснато в производство екслузивно в завода на компанията в Сарагоса от 2019 година. Успоредно с това изявление, Михаел Лошелер- изпълнителен директор на марката, обяви, че в комплекса, до 2020 година, също така ще започне сглобяването и на електрическа версия на модела.

В резултат на това решение, испанският комплекс ще бъде първото съоръжение на Groupe PSA, в което ще се произвежда изцяло електрически автомобил на Opel/Vauxhall в Европа.

Corsa ще бъде един от четирите електрифицирани модела в портфолиото на the Opel/Vauxhall до 2020 година. Според стратегическия план PACE! на групата, всички леки модели на Opel/Vauxhall ще бъдат предлагани на пазара и в електрифициран вариант до 20224 година.

Opel стартира производството на Corsa в Сарагоса през 1982 година, като от тогава до момента, в комплекса са сглобени почти 13 000 000 автомобила, повече от 10 000 000 от които представители именно на компактния модел. В момента в завода на Groupe PSA се правят Opel Mokka X и Crossland X, както и Citroen C3 Aircross.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: