ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Най-мощната Skoda Fabia – новият vRS ще е хибрид

like0 unlike0
Auto-Press 03 Nov 2017 Новини
76
0
Най-мощната Skoda Fabia – новият vRS ще е хибрид

Новото поколение на Skoda Fabia vRS ще е хибриден автомобил. Компанията свали от производство предишното поколение на автомобила през 2014-а година със смяната на основното поколение на модела.

Според водещото английско издание Autocar, моделът ще бъде възобновен, но с хибриден силов агрегат. Това ще се случи не само с шкодата, но и с другите “братски” хот-модели на концерна VAG, като SEAT Ibiza Cupra. През следващата година испанската марка ще отдели Cupra като самостоятелна марка, специализирана в подготовката на спортни модели.

Електрификацията на моделната гама няма да подмине старата чешка марка, като плановете са за пълната й електрификация към 2025-а година.

“Fabia vRS беше доста “весел” автомобил и бих искал дори и днес да имаме подобен модел на пазара. За съжаление ще го видим не по-рано от две-три години!” - сподели шефът на Skoda Бернхард Майер. Той намекна още, че “колата ще се върне в нов вид”, визирайки новите “зелени” техноогии.

“Не можем просто да дръпнем шалтера, знаем че преходът към напълно електрическа гама модели е процес, който ще заеме няколко декади и ние трябва да помогнем на хората да направят спокойно и плавно този преход. Крачка по крачка, показвайки новите възможности пред автомобилите” - подчертава Майер.

Разработвайки “горещи/hot” хибриди, от VW искат да демонстрират преимуществата на електромоторите още преди масовото си производство на електромодели.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: