ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Mitsubishi вече официално е част от Алианса Renault-Nissan

like0 unlike0
Auto-Press 21 Oct 2016 Новини
96
0
Mitsubishi вече официално е част от Алианса Renault-Nissan

Вчера, Nissan официално придоби 34% от акциите на Mitsubishi Motors (MMC) и по този начин стана страната с най-голямо участие в MMC. По този начин, Mitsubishi ще стане част от Алианса Renault-Nissan, който пък от своя страна влиза в тройката на най-големите автомобилни групи в целия свят.

Карлос Гон- председател и изпълнителен директор на Nissan, обяви, че новото развитие ще даде възможност на двете страни да си сътрудничат по отношение на разрабтоката и употребата на общи платформи, да заимстват технологии и производствени възможности, и да си помагат за развитието на бизнеса си както на развити, така и на развиващи се пазари.

Като част от своята стратегия, от Nissan номинират четири кандидатури в борда на директорите на Mitsubishi Motors, като Карлос Гон поема поеста председател на компанията.

“Във време на безпрецедентни промени в глобалната автомобилна индустрия, тази стратегия ще допринесе за нашата сила и управленчески възможности, като ще гарантира повишение в конкурентоспособността ни, по-добри продукти за нашите клиенти, както и привлекателна възвръщаемост за акционерите”, коментира Карлос Гон.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: