ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Mitsubishi увеличава производството на XPANDER

like0 unlike0
Auto-Press 13 Aug 2018 Новини
149
0
Mitsubishi увеличава производството на XPANDER

Mitsubishi Motors обяви, че в резултат на повишеният потребителски интерес, компанията е взела решение на увеличение от 20% в производството на новия си многофункционален модел XPANDER.

Първоначалните планове за Mitsubishi Motors бяха за годишно производство на 100 000 представителя на XPANDER в Индонезия, но повишеното търсене на модела ще доведе до появата на допълнителни 20 000 бройки до края на март следващата година. За следващата финансова година, от марката възнамеряват да увеличат сглобените представители на автомобила още повече, като се очаква общата им бройка да достигне ниво от 150 000 единици.

“Много съм доволен, че клиентите в Индонезия и АСЕАН пазарите приеха ентусиазирано XPANDER”, коментира Асаму Масуко, изпълнителен директор на Mitsubishi Motors. “Ще продължим да посвещаваме усилията си към това да доставяме този вълнуващ автомобил възможно най-бързо към нашите клиенти”. От лансирането на XPANDER на пазара в Индонезия през август миналата година, до момента има постъпили 80 000 заявки за неговото закупуване.

XPANDER е разработен от Mitsubishi с идеята да бъде здрав, с характерен стил и да предложи голяма функционалност благодарение на модулния си интериор. Седемместният модел е с основни габарити дължина 4475 мм, ширина 1750 мм и височина 1700 мм, а отстоянието му от пътя е 205 мм. Двигателят на многофункционалния автомобил е 1.5 литров със 105 конски сили, задвижването е на предните колела, а клиентите ще могат да избират между петстепенна механична и четиристепенна автоматична предавателна кутия.

В стандартното оборудване на XPANDER са включени предни въздушни възглавници за водача и пътника отпред, спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща програма, система за подпомагане на потеглянето по наклон, 16 чашкодържача и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: