ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Mercedes пуска A-class седан в САЩ догодина

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2017 Новини
27
0

Mercedes пуска A-class седан в САЩ догодина

Mercedes пуска A-class седан в САЩ догодина
/add_images/news/062017/s_1497855602_339.jpg
  1. Mercedes пуска A-class седан в САЩ догодина

Според информация на информационната агенция Automotive News, по време на среща на американските дилъри на Mercedes, провела се в Маями този месец, компанията е анонсирала намерението си да лансира в САЩ версията седан на A-Class.

По време на презентацията, бъдещото ново попълнение на Mercedes-Benz е било демонстрирано пред търговските представители и е било представено като ново базово предложение на марката в Страната на неограничените възможности, позиционирано под актуалното четириврато купе CLA.

При появата си на пазара в САЩ през втората половина на следващата година, новият Mercedes-Benz A-Class седан по всяка вероятност ще получи цена от под 30 000 щатски долара, при положение, че актуалната такава на CLA е малко под 33 000 долара.

Mercedes-Benz направи първата стъпка към пазарното лансиране на новия A-Class седан с премиерата на концепцията Concept A по време на тазгодишното издание на международното изложение в Шанхай. Автомобилът дебютира с основни габарити дължина 4570 мм, ширина 1870 мм и височина 1462 мм, а в дизайна му са комбинирани както характерни за седаните стилистични решения, така и такива, които сме свикнали да виждам при спортните купета.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: