ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Лоренс ван дер Акер с награда Дизайнер на годината на AUTOCAR

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2016 Новини
48
0
Лоренс ван дер Акер с награда Дизайнер на годината на AUTOCAR

По време на годишните си награди, най-престижното автомобилно списание в света- AUTOCAR, връчи отличието Дизайнер на годината на старши вицепрезидента Корпоративен дизайн на Renault Лоренс ван дер Акер.

“Лоренс ван дер Акер е толкова вдъхновяващ лидер и визионер, колкото е брилятен автомобилен дизайнер”, коментира Мат Бърт, редактор на AUTOCAR. “Под неговото управление дизайнът на Renault беше трансформиран, като всеки един от автомобилите в гамата моментално се отличи със своята добра визия, независимо дали говорим за дръзкото Clio или впечатляващо привлекателните нови Megane и Scenic, които ще бъдат лансирани във Великобритания по-късно през тази година”.

“За мен е голяма чест и съм благодарен да получа тази престижна награда на AUTOCAR Magazine”, споделя Лоренс ван дер Акер. “Бих искал да я посветя на моя дизайн екип, който продължава да ме впечатлява с своята креативност и страст. Създаването на красиви и иновативни автомобили е това, което ни движи всеки ден в Renault Design и това важно признание ще ни мотивира още повече за вбъдеще”.

Renault Design присъства с дизайн студия във Франция, Румъния, Бразилия, Южна Корея и Индия, а екипите на компанията работят по новите модели както на Renault, така и на Dacia, и Renault-Samsung Motors, а от скоро и по възродената Alpine.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: