ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Константин Маршавелов спечели „Писта Русе“

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2017 Новини
25
0
Константин Маршавелов спечели „Писта Русе“

Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo 10) спечели състезанието на „Писта Русе“ в клас „Макси“, втори кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. След оспорвана битка със спечелилия полпозишън Пламен Камбуров, Маршавелов спечели второ поредно състезание за този сезон, след като завърши като победител и в състезанието в Хасково.



В събота пилотът на КА-2 Рейсинг Тим записа второ време в тренировката и стартира зад Камбуров. На старта пилота на „Автотранс Рейсинг“ пое лидерството в надпреварата, а Маршавелов бе плътно зад него. В средата на надпреварата, на един от обратните завои, с атака от вътрешната страна, пловдивчанинът успя да изпревари Пламен Камбуров и да поеме лидерството в надпреварата. До края на състезанието, Маршавелов натрупа преднина от над 40сек.



„Получи се чудесно състезание, много оспорвано. Доволен съм, че успяхме да го спечелим“, бе коментарът на Маршавелов, след края на състезанието.



Отборът на КА-2 Рейсинг Тийм записа и първо място в отборното класиране, след като другият пилот на отбора – Иван Влъчков спечели състезанието в серия „Туринг“.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: