ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Китайският производител Zotye стъпва в САЩ

like0 unlike0
Auto-Press 14 Nov 2018 Новини
74
0
Китайският производител Zotye стъпва в САЩ

Китайският автомобилен гигант Zotye Automobile обяви, че компанията ще стане първата китайска, която ще започне да предлага продуктите си, под собствената си марка, в Съединените Американски Щати.

Новосформираната компания Zotye USA ще бъде базирана в Калифорния, като от фирмата споделят, че в момента набират дилъри на продуктите си за Страната на неограничените възможности.

"Изключително съм развълнуван да направя това изявление, което е резултат от четиригодишни разговори и преговори със Zotye в Китай", коментира Дюк Хейл, изпълнителен директор на компанията HAAH Automotive Holdings, която ще отговаря за организацията на дилърската мрежа и дистрибуцията на автомобилите на Zotye. "С това споразумение ние поставихме началото на франчайзингова дилърска мрежа, която да работи по продажбата и сервизирането в Америка. Проведохме разговори с няколко основни дилъри и ще имаме какво да споделим през следващите няколко месеца".

Първият продукт, който Zotye USA ще предложи на американските потребители ще бъде SUV модел, но за момента от компанията не коментират кой точно ще бъде той. В момента се провеждат програми по хомологирането на автомобила, а продажбите се очаква да бъдат стартирани през 2020 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: