ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 16 Jun 2018 Новини
114
0
Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Екипът на Jaguar Vector Racing обяви, че отборът е поставил нов световен рекорд за максимална скорост на изцяло електрическа лодка, след като уникалната разработка Jaguar Vector V20E е успяла да постигне резултат от 88.61 мили в час (142 км/ч) по време на специално организирано на езерото Конистън Уотър, Великобритания, събитие.

Jaguar Vector V20E, който подобрява сериозно предишното най-добро постижение за изцяло електрическа подводница- 76.8 мили в час от 2008 година, е дело на Jaguar Vector, като компанията си е партнирала със специалиста в областта на електрическите задвижващи системи и най-вече батериите- Williams Advanced Engineering.

“Нашият опит от захранването на всички болиди във Formula E през последните четири сезона на надпреварата и нашето актуално партньорство с Jaguar в шампионата FIA Formula E даде възможност да обезпечим техническата и оперативна платформа необходима за постигането на този фантастичен резултат”, коментира Крейг Уилсън, управляващ директор на Williams Advanced Engineering.

“Jaguar е сред лидерите при електрифицираните технологии и нашата мисия е “Да се състезаваме в иновациите” на пистата и на водата”, споделя Марк Камерън, директор на подразделението Експериментален маркетинг на Jaguar Land Rover.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: