ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Изплуваха снимки на новия Ford Bronco

like0 unlike0
Auto-Press 14 Nov 2018 Новини
86
0
Изплуваха снимки на новия Ford Bronco

В нета изплуваха снимки от презентацията пред дилъри на марката в Лас Вегас на възродената легенда на Синия овал - Ford Bronco, който идва на пазара като модел 2020-а година. Ford не реагира на публикуваните снимки, като отказа коментар за тях вчера.

Машината вече известна като “бейби-Bronco” ще се намести на пазара между моделите EcoSport и Escape от кросовърната гама на Ford. Заедно с нея ще излезе на пазара и самият Bronco SUV. Името на по-малкия модел още не е обявено, но една от възможностите за него е Maverick, име използвано от Ford за модел през 70-е години на миналия век.

Снимката показва изгледи отпред, отстрани и три-четвърти на модела. Машината има кръгли LED фарове и щампован надпис FORD на радиаторната решетка, но отсъства логото на Синия овал. В страничния изглед прозира доста ъгловат силует, отговарящ на тизърите показани досега от Ford.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: