ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Интериорът на хиперколата Aston Martin Valkyrie (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2017 Новини
29
0
Интериорът на хиперколата Aston Martin Valkyrie (Видео)

Автомобилният ентусиаст Salomondrin, който през ноември 2015-та година ни даде титаничната Битката на хиперколите, публикува ново видео в което разкрива интересни подробности за екслузивния хиперавтомобил на Aston Martin и Red Bull- Valkyrie.

До момента беше известно, че завършената версия на Valkyrie ще достигне при своите първи собственици в началото на 2019-та година, като моделът ще бъде произведен в лимитирата серия от само 175 единици, 25 от които ще могат да бъдат управлявани свободно само на закрита писта или маршрут. Според Salomondrin обаче, серията с 25-те коли не се радва на особено висок потребилески интерес и бъдещето й остава несигурно.

Aston Martin Valkyrie ще бъде оборудван със специално разработен от Cosworth 6.5 литров V12 мотор, който ще бъде комбиниран с изцяло нова и проектирана за модела от Ricardo седемстепенна роботизирана предавателна кутия и лека хибридна батерийна система на Rimac.

Във видеото на Salomondrin обаче имаме възможност за първи път да видим почти завършената визия на двуместния интериор на Aston Martin Valkyrie, достъпът до който се осъществява през отварящи се вертикално врати.

Впечатление във вътрешността на хиперколата правят двата допълнителни екрана в краищата на предното табло, към които ще се подава картина от външните камери, изпълняващи функцията на огледала за задно виждане.

В средната част на таблото е монтиран трети екран, на който по всяка вероятност ще се подава цялата информация от бордовата система. В средната част на изпълнения в стил Формула 1 волан се вижда още един дисплей, с помощта на който водачът ще се информира за най-важната информация, която му трябва за оптимално ефективното управление на автомобила.

*Видеото на Aston Martin Valkyrie започва след петата минута

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: